zaterdag 1 augustus 2015

Kruidvat Sensitive SPF 30 dagcrème


Het is enorm cliché maar zodra het zomerweer opkomt roep ik dat het belangrijk is om je in te smeren. Over het algemeen probeer ik er altijd aan te denken, al vergeet ik het eigenlijk veel te vaak. Jammer genoeg vind ik zonnebrandcrème voor mijn gezicht vaak veel te vet, waardoor mijn huid enorm onrustig wordt en dus schiet het er nog weleens bij in. Fout! Omdat ik mijn gezicht toch graag wil beschermen kocht ik een dagcrème met SPF 30.


Ik heb een Kruidvat voordeelkaart en dan krijg ik iedere dag een extra aanbieding in mijn mailbox. De aanbieding van 7 juli was 'Kruidvat Sensitive SPF 30 dagcrème voor €2,49.Het tubetje komt in een paars doosje waar de nodige informatie opstaat. Het ziet er echt uit als Kruidvat eigenmerk, maar daar is opzich niets mis mee.


Een tube is natuurlijk een stuk hygiënischer dan een een pot, dat dat is een groot pluspunt. De crème is wat mij betreft niet te dik of te dun dus daar licht te knijpen komt het product eruit.


De crème is vrij romig maar wel veel minder vet dan een 'normale' zonnebrandcrème. De geur van het product kan ik niet goed plaatsen en vind ik niet heel lekker, maar als je hem uitsmeert is die geur vrij snel weg. Na een minuut of twee ga ik iedere keer gewoon aan de slag met mijn make-up en dat gaat prima.Ik vind het gewoon echt heel prettig dat ik geen vette, 'normale' zonnebrandcrème meer hoef te te smeren op mijn gezicht. Een dagcrème met UVA SPF 30 vind ik vrij hoog en daarbij voldoende, dus daar ben ik heel erg blij mee. Zelfs op minder zonnige dagen is het verstandig om jezelf goed te beschermen, dus ik hoop dat dit een beetje in mijn vaste routine terecht komt. Op het moment dat jullie dit lezen zit ik nog steeds in Frankrijk en gebruik ik dit als het goed is iedere dag. 

Kruidvat Sensitive SPF 30 dagcrème is te koop bij Kruidvat en kost €4,29.

1 opmerking:

  1. Ugh, ik krijg ook altijd een onzuivere huid van zonnebrand op mijn gezicht... Maar dit is een goed alternatief dus! Chill ook dat hij zo goedkoop is :)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.