Over mijHai, ik ben Diede de persoon achter deze blog. Ik ben geboren op 22 november 1998 in Brabant en dat betekent dat ik 18 jaar oud ben. Mijn blog is natuurlijk niet het enige wat ik doe, ik zit op dit moment in atheneum 6.
Ik ben een beautyblog begonnen omdat ik heel erg geïnteresseerd ben in beauty. Ik ren bij iedere drogist die ik zie naar binnen, word blij van de mooiste blushes en nagellakken in allerlei kleuren. Peachy, bordeauxrood? Het maakt niet uit, ik vind het allemaal even leuk. Daarnaast houd ik ook van schrijven, ik geniet er echt van als ik artikelen zit te typen. Op dit moment zit ik dus ook met een grote glimlach achter mijn laptop.

Naast beauty en schrijven vind ik natuurlijk ook nog andere dingen leuk. Ik korfbal twee keer in de week en Instagram behoort ook tot mijn favorieten. Sinds kort begin ik ook steeds meer te houden van foto’s maken en je kunt me altijd wakker maken voor een Bossche bol.

Verder hou ik van dingen organiseren en duidelijkheid, ik geef dingen niet snel uit handen want ik houd veel liever zelf de controle. Ik wil dat iedereen precies op tijd komt, maar ik ben zelf vaak te laat en als ik ergens enthousiast over ben dan kan ik er echt uren over praten. Ik denk dat dit wel genoeg informatie is voor nu. Als je nog vragen hebt kun je me natuurlijk altijd mailen of een comments achterlaten. Veel leesplezier!


2 opmerkingen:

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.