Over de siteOver de site

www.beautybydiede.blogspot.nl , dat is de site, waar je je op dit moment bevind. (Mocht je willen weten hoe het allemaal begon, kijk dan '2013 The Best moments on beauty by Diede'.  Het begon allemaal met eind januari 2013, www.beauty-by-diede.blogspot.nl (met streepjes) was geboren. Sinds maart 2014 schrijf ik op deze nieuwe site. Ik schrijf zelf regelmatig beauty artikeltjes en maak daar (bijna) altijd zelf foto's voor. De foto's zijn dus ook mijn eigendom, tenzij anders vermeld.


Wat is er te verwachten op mijn Blog?

Ik ben een gewone scholier, dus heb naast mijn blog ook nog mijn huiswerk. Of eigenlijk: naast mijn huiswerk mijn blog. Mijn huiswerk zal natuurlijk áltijd voor gaan. Soms heb ik daar nog wel eens moeite mee, omdat ik het echt onwijs leuk vind om te schrijven. Voorheen plaatste ik artikelen om de dag, maar ik merk dat dat inmiddels iets minder gaat. Ik plaats dus vrij random blogspots, maar als je me volgt op Bloglovin, dan zie je artikelen verschijnen zodra ik iets online zet.Toen ik in atheneum 2 zat, was mijn huiswerk prima te combineren met mijn blog. Maar, naarmate ik verder kom met school en inmiddels in atheneum 6 zit, wordt het ook veel lastiger om alles goed te plannen. Ik merk dat het lastiger gaat, maar ik wil altijd tijd maken voor mijn blog. Mijn blog wordt niet zomaar verwaarloosd.Ik hoop dat het zo allemaal een beetje duidelijk is :). Mocht je toch nog vragen hebben dan kun je mij altijd mailen of een berichtje sturen via de comments. Kijk even op de pagina contact.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.