woensdag 13 augustus 2014

Shoplog Hema - Schoolspullen


Sorry jongens dat ik het in jullie vakantie over school ga hebben, maar het komt toch echt dichterbij. Eerlijk gezegd heb er iets meer zin in dan normaal, omdat ik alle vakken die me niet zo liggen heb laten vallen. School blijft natuurlijk wel school en dat kan je een stuk leuker maken door mooie schoolspullen wat mij betreft.


Zaterdag ging ik met mijn vader en zijn vriendin winkelen in Maastricht en dus ging ik ook even kijken bij Hema voor schoolspullen. Vroeger haalde ik altijd alles bij V&D, maar de spullen van Hema zijn goedkoper en ik begin ze ook steeds leuker te vinden.

Agenda roze €3,95 (hoe goedkoop!)

Een van de belangrijkste dingen voor mij is een agenda. Uit ervaring weet ik dat ik hem niet heel veel gebruik, maar dat komt omdat we magister hebben. Aankomend schooljaar krijgen we een planner + magister en dan vind ik het toch wel handig dat ik alles samen kan laten komen in mijn agenda. 

Een ringband vind ik altijd heel fijn, zo kan ik gemakkelijk de weken die al zijn geweest eruit scheuren. Het enige wat ik eigenlijk miste, zijn plastic mapjes/vakjes erin, maar dat heb ik opgelost door sticky pockets te gebruiken.

Sticky pockets van Hema €1,50

De sticky pockets waren al eerder te zien in dit artikel. Ik vind ze super handig, want zo kun je toch iets makkelijker (kleine) papieren bewaren.

Magnetic Mirror €1,95

Dan heb ik ook iets gekocht, dat je of vreselijke onzin kunt vinden, of je vind het helemaal geweldig. Ik kocht een magnetische spiegel voor in mijn kluisje en ik vind het eigenlijk wel heel erg leuk. De spiegel is niet van topkwaliteit, maar je kunt alles in principe wel gewoon goed zien.

Accentueerstiften €1,00

Bovenstaande foto lijkt wazig, maar dat is niet zo. Het etuitje geeft gewoon dit effect. Markeerstiften gebruik ik de laatste tijd steeds meer en dus vond ik het wel handig om meerdere kleuren te kopen.

Rekbare boekkaften per set €3,00

In het zelfde artikel als van de sticky pockets liet ik stretchable book covers zien. Ik heb er gewoon nog drie pakken bij gehaald want het is toch wel heel handig. Ik heb nu dus in totaal twaalf rekbare boekkaften. Drie roze, drie koraal en drie mintgroen.


€2,00 per stuk

En dan als allerlaatste twee super schattige geurkaarsen. Ik wist eigenlijk niet dat Hema zulke leuke, lekkere geurkaarsen heeft. Ik zag in de winkel ook nog een blauwe en een witte variant, maar de roze vond ik voor in mijn kamer het leukst. Ik koos dus voor de geur Jasmine Freesia Pear en ik merk dat peer wel echt overheerst. Het is bloemig, maar ook heel fruitig. Lekker!


Nou, dit was mijn shoplog alweer. Ik hoop niet dat ik jullie aan het vervelen ben met mijn shoplogs, want de laatste tijd gooi ik jullie er een beetje dood mee. In totaal was ik dus €19,90 kwijt en dat vind ik best meevallen, de stretchable bookcovers maken het gewoon duurder.

7 opmerkingen:

 1. Ik heb ook een aantal schoolspullen bij de Hema gekocht! Je kan die zo leuk customizen met alle extraatjes die ze ook bij de Hema verkopen:) x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja klopt, ik heb nog gestaan bij washi tape enzo maar ik heb ze niet meegenomen. Misschien dat ik nog wel even terug ga haha.

   Verwijderen
 2. Leuke spulletjes heb je gekocht! Hema spullen zijn altijd zo vrolijk! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke dingen, die kaarsen ruiken zo heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een fijne schoolspullen heb je gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke spulletjes! Vooral de agenda is heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.