zaterdag 1 november 2014

Verjaardag (beauty & fashion) wishlist 2014


22 november word ik 16 jaar en als je bijna jarig bent krijg je vaak de vraag van wat je nou eigenlijk wilt hebben. Nou ben ik daar een beetje moeilijk in, want ik wil vaak dingen hebben die alleen via internet te koop zijn en sommige mensen vinden dat lastig. Begrijp ik helemaal, dus misschien is dit artikel niet heel handig, maar ik vind het gewoon leuk om dit op een rijtje te zetten.1. Het eerste dat ik graag wil hebben is een taupe suede top van Loavies. Taupe vind ik een hele mooie kleur en suede kleding items zijn op dit moment helemaal in. 

Loavies taupe suede top is hier te koop voor €19,95.


2. Ik heb natuurlijk al een paarse Babylips in de kleur Electro Berry Bomb, maar ik ben ook heel benieuwd naar de andere kleuren uit de Electro LE. 

Maybelline Babylips Electro zijn te koop bij Kruidvat, Etos en DA drogist voor €3,99.3. En nog een kledingstuk van Loavies, ik kan het niet laten. Ik vind Loavies zo'n leuke webshop met nog leukere kleding :). Is bestellen bij Loavies een beetje te ingewikkeld, dan vind ik een Fashion Cheque ook heel leuk, die kan je ook uitgeven bij Loavies.

Loavies fashion code grey is hier te koop voor €29,95.


4. House Of Lou is een webshop met hele leuke sieraden. Een tijd geleden was zo'n armband bij de H&M te koop, maar bij House Of Lou hebben ze hem in het rosé goud en dat vind ik nog leuker. 

House Of Lou rose gold hip strip is hier te koop voor €7,95.


5. Verschillende bloggers spreken altijd heel lovend over Lush, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik nog nooit iets heb geprobeerd. Nou was ik laatst bij de Lush en toen rook ik BubbleGum Lip Scrub, ik was meteen verkocht. Geweldige geur en in de winter is een lipscrub altijd welkom natuurlijk.

Lush Lip Scrub is te koop bij Lush voor €9,65.


6. Sleek Suede is de eerste (en voorlopig de laatste) blush waarbij ik ooit de pan heb geraakt. Ik ben er nog steeds helemaal weg van en als ik deze niet voor mijn verjaardag krijg, dan ga ik hem zelf nog een keer bestellen, fantastische basic kleur.

Sleek Suede blush is hier te koop voor €5,50.


7. Het een-na-laatste is een blush palette van H&M met drie verschillende tinten. Een mooie perzik kleur, roze en een aubergine tint. Volgens mij zijn dit hele mooie kleuren en het is ook heel leuk om te reviewen.

H&M Make Me Blush palette is hier online te koop en bij de H&M filialen met een beauty-afdeling voor €3,99.


8. Als allerlaatste nog een cadeauset van The Body Shop. Deze staat niet in de collage, omdat ik deze foto later heb toegevoegd. Glazed Apple is de nieuwe kerstgeur en hier ben ik heel benieuwd naar.

TBS Glazed Apple Treat Box is hier online te koop en bij alle The Body Shop filialen. 

6 opmerkingen:

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.