maandag 3 november 2014

Alannah, Pijnstillers & Rosebud Salve


Hoi allemaal, vandaag wil ik jullie vertellen over mijn afgelopen zondag. Alannah logeert al bij mij vanaf donderdag tot en met dinsdag ochtend. Heel erg gezellig, maar wel heel gek, zeker omdat Alannah doordeweeks om 06.15 uur op staat en ik om 07.10 uur. Ik sta nu dus ook iets vroeger op, zodat we samen kunnen ontbijten. Geen idee wat dit verhaal bijdraagt aan de foto's, maar dat terzijde. Laten we door gaan naar de foto's, een soort kleine plog van onze dag.Rond 11 uur gingen we ontbijten. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar zondag ontbijten we altijd iets uitgebreider. Ik nam thee, een beschuit met aardbeien, verse jus d'orange, een gekookt ei, twee verse broodjes en een smoothie met banaan en aardbei (niet te zien op de foto). Hoezo gezond.

Parkiet Pleuntje

Na het ontbijt was het tijd voor huiswerk (helaas). Ik had veel op zaterdag gedaan, maar ik moest nog het een en ander leren, dus dat konden we ook samen doen. Ook dat is dus een dingetje, we moeten samen huiswerk maken en dan liggen we regelmatig dubbel van het lachen. Helaas kunnen we niet samen werken want we zitten op een andere school.


Daarna gingen we naar de film Pijnstillers, herkennen jullie mijn Primark tartan sjaal?


We hadden nog even tijd over voordat de film begon en dus gingen we, hoe kan het ook anders, nog even langs Etos. Ik kwam daar onder andere Rosebud Salve tegen (volgens mij had Etos dat nog niet eerder) en Babylips Peach Kiss. 

Het enige wat ik meenam waren drie Botanical Choice Oxygen Bubble Masks. Ze waren in de aanbieding, drie voor €3,00.


Vervolgens gingen we nog even naar Xenos, omdat we toch wel echt popcorn nodig hadden voor bij de film, zeer noodzakelijk natuurlijk. Nou ik kan je vertellen, Xenos heeft me teleurgesteld, ze hadden geen popcorn. Wel hadden ze salted crackers die we in twee smaken meenamen. Ik moet zeggen, die waren voor de verandering toch ook wel lekker.We gingen naar de film Pijnstillers en ik heb hem voor de tweede keer gezien. Prachtige film waar ik echt bij heb zitten huilen. Wel moet ik zeggen dat de eerste keer dat ik de film zag emotioneler was, maar ook de twee keer heb ik heel wat traantjes gelaten. Hele mooie film, écht een aanrader.

Iets te blije selfie, maar het was echt een leuke dag!


Artistieke foto van het marktplein, kuch kuch.

Alle foto's in dit aritkel zijn door mij gemaakt met mijn mobiel.

1 opmerking:

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.