zaterdag 3 mei 2014

Shoplog: Kruidvat 1+1 gratis, Forever 21, New Look & Primark


Ik heb weer gewinkeld hoor jongens. Het is vakantie en dat betekend vaak wel dat ik ga winkelen. Ik ben in Antwerpen bij Forever 21 en New Look geweest en in Nijmegen bij Primark en Kruidvat. Kijk mee naar mijn collectieve zomerse shoplog.


Forever 21 Antwerpen

Ik was nog nooit in Forever 21 geweest, maar ik had al wel regelmatig op de site gekeken. Toen ik eenmaal echt in Forever 21 was, wist ik niet zo goed waar ik moest kijken. Het is zó ontzettend groot dat het allemaal een beetje overweldigend is. Helaas vond ik het een beetje tegenvallen en kwam ik maar met twee dingen terug.

€12,90

Statement Necklace  (klik hier voor artikel).

Tussen de 12 en 15 euro

Daarnaast kocht ik nog een basic zwart shirt met een kanten gedeelte. In eerste instantie had ik dit shirt niet zelf gekozen maar een vriendin van mij. Zij paste hem niet en toen heb ik hem maar aangetrokken. Uiteindelijk vond ik hem eigenlijk super leuk en dus heb ik hem gekocht. Heel grappig om te zien, de laatste tijd koop ik dingen die andere mensen eigenlijk hebben gekozen.

New Look Antwerpen

New Look kende ik eigenlijk nog helemaal niet, maar ik had er hele leuke verhalen over gehoord. Volgens mij hebben we geen New Look filialen in Nederland, maar ik hoop dat die er snel komen. Ik vond het zo ontzettend leuk, ze hebben echt hele mooie dingen. Uiteindelijk nam ik toch maar één dingetje mee omdat de winkel bijna zou sluiten.

Tussen de 12 en 15 euro

Ondanks dat ze geen filialen hebben in Nederland (corrigeer me als het niet zo is), ben ik er wel achter gekomen dat ze New Look bij V&D verkopen. Daar ben ik echt heel erg blij mee want ik vind het merk echt super leuk.

Primark Nijmegen

€6,00
€12,00
Primark Nijmegen is sinds kort geopend, maar omdat veel mensen zeiden dat Primark Nijmegen vrij klein is, verwachtte ik er niet veel van. Het viel me helemaal niets tegen, want ik vond het een hele leuke Primark. Nee niet super groot, maar zeker groot genoeg. Ik ging van 17.00 tot 18.30 uur en toen was het heerlijk rustig, er waren helemaal geen rijen.

€2,00

€1,50

Bij Forever 21 was ik eigenlijk opzoek naar van die elastiekjes voor om je knot (hebben die een naam?), maar die kon ik niet vinden. Gelukkig vond ik deze knalroze roze, maar helaas hadden ze niet meer keus.

€2,00

Kruidvat 1+1 gratis actie


Bij Kruidvat 1+1 gratis actie nam ik vier producten mee. Ik was er een half uurtje van te voren, zodat ik rustig kon kijken en genoeg tijd had. Om 17.00 uur ben ik naar de kassa gegaan en kreeg ik op mijn producten 50% korting.

Normale prijs: €7,29

Van de Gosh Frosted Sand lakjes had ik al een aantal mooie swatches gezien. Normaal gesproken vind ik  het lakje best aan de prijzige kant maar met 50% korting is het erg goed te doen. Ik ga mijn best doen om zo snel mogelijk een review met swatches online te krijgen.


Normale prijs €2,89

Over Essence Maximum Definition Volume Mascara heb ik al veel goede dingen gehoord en dus wilde ik hem ook proberen. Normaal gesproken is hij al niet duur, maar met de korting al helemaal niet.

Normale prijs €9,99

Rimmel Lasting Finish Colour Rush - 710 Drive Me Nude (klik hier voor de review).

Normale prijs €2,99

En dat zijn mijn geshopte spulletjes. Ik ben er super blij mee en voorlopig kan ik wat kleding en make-up betreft er weer even tegenaan. Bedankt voor het lezen en hopelijk tot de volgende keer.

12 opmerkingen:

  1. Heel leuke aankoopjes! Die statement ketting vind ik nog steeds erg mooi:) x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke aankopen!! Erg mooie ketting! x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke spulletjes!
    Ik vind vooral de ketting van forever21 erg mooi!
    xManon

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Er is een grote new look winkel in rotterdam!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw wauw wauw!!! Die ketting van F21 is zo mooi, I love statement kettingen
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. je hebt mooie spullen gekocht, vooral de statement necklace is pretty ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie items heb je gekocht! New look is echt een hemelse winkel! In Rotterdam zit er trouwens eentje ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel voor je reactie. Ik kom eigenlijk nooit in Rotterdam maar misschien een rede om dan toch een keer te gaan kijken :).

      Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.