woensdag 9 juli 2014

3 Hema Foaming Shower Gel (mini's)


Hema heeft geweldige schoolspullen en soms zelfs kleding, maar eerlijk gezegd kijk ik nooit naar de verzorgingsproducten. Totdat ik een tijdje geleden een set met 3 mini Foaming Shower gels kreeg. Foaming Shower gels kennen we natuurlijk van Rituals, maar dat Hema ze ook heeft voor een klein prijsje is natuurlijk hartstikke leuk.
De Foaming Showergels worden verkocht bij Hema in een setje van drie voor €4,99. Als ik me niet vergis zijn er ook full size flessen voor 3,50 per stuk in verschillende geuren, leuk!


De flesjes vind ik niet heel mooi, maar wel oké. De kleurtjes vind ik wel leuk, maar de zilveren dop vind ik heel erg lelijk. Het maakt me in dit geval eerlijk gezegd niet zo veel uit, als het product maar fijn werkt en lekker ruikt.Uit de spuitflacon komt in eerste instantie gel, ga je vervolgens wrijven dan wordt het schuim. Ik vind het zo ontzettend leuk en het voelt echt heerlijk aan op je huid.

Ontspant en verzorgt de huid op milde wijze. Maak de gel voor gebruik schuimend met water in de hand. Afspoelen met water, niet langdurig spuiten.

Destress

Ik ben niet echt de persoon die geuren goed kan omschrijven, maar ik doe een poging. Detress is een zoete geur, die een beetje tegen een mannelijke geur aanligt. Mannelijke geuren vind ik voor mijzelf meestal niet zo lekker, maar bij Detress stoort het me niet. Ook ruik ik lichtjes wat bloemen.

Caring Blach Orchid
De roze ruikt ook naar bloemetjes, maar dan een stuk frisser.  Super lekker, heel fris en gewoon prima om mee wakker te worden.

White By Nature

De laatste, White By Nature is denk ik het meest meisjesachtig. Ik vind het een hele lekkere geur, een beetje poederig.


Het omschrijven van de geuren ging niet helemaal goed, maar ik heb mijn best gedaan. Ik vind ze allemaal super lekker en eerlijk gezegd kan ik ook geen keus maken. Ze zijn allemaal heerlijk, maar als ik er dan twee moet kiezen ga ik voor Caring Black Orchid en White By Nature. Het klein beetje mannelijke in de geur vind ik dan toch iets minder, al vind ik Detress ook niet verkeerd. In ieder geval, de roze of de witte gaat met mij mee op vakantie.


Hema Foaming Shower Gel met 3 mini's is te koop bij Hema voor €4,99

6 opmerkingen:

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.