vrijdag 11 juli 2014

High Tea Pink Lemon - juli 2014


Sinds woensdag heb ik officieel vakantie en om dat te vieren ben ik samen met Julia - een vriendin van mij - gaan high tea-en. We hadden van te voren gereserveerd bij Pink Lemon in Den Bosch voor een high tea theekransje. Super gezellig én super lekker en daarom wil ik wat foto's delen. Dit is wat je krijgt voor twee personen. Een kannetje heet water met heel veel verschillende smaken thee, twee kaneelstengels met slagroom en een etagère. De thee kun je bij laten vullen als je wilt en op de etagère ligt van alles twee. 

Wij hadden ervoor gekozen om voor de goedkoopste versie (high tea theekransje) te gaan, maar er zijn ook nog duurdere varianten. De prijzen liggen tussen €7,50 per persoon tot €24,00 (als het om high tea gaat), voor ieder wat wils dus.


Pink Lemon is gewoon echt een van mijn favoriete lunchrooms. Ze hebben zoete hapjes, maar ook hele lekkere hartige dingetjes. Mocht je benieuwd zijn kijk dan even op hun website.

Mijn favoriet: Frambozen Milkshake
`
We wilden nog graag een selfie maken, maar dat hebben we toch maar niet gedaan. Ten eerste was het gewoon een beetje akward en ten tweede waren we een beetje verregend haha.

Foto's zijn gemaakt met mijn telefoon, dus dat betekend mindere kwaliteit.

2 opmerkingen:

  1. mhhhh ziet er super lekker uit! Volgende keer dat ik in Den Bosch ben moet ik hier maar eens langs gaan!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.