zondag 13 juli 2014

Shoplog - laatste dingetjes voor vakantie


Ik ga nu dan toch echt bijna op vakantie. Dinsdag ochtend vertrek ik (mijn ouders blijven gewoon thuis, vandaar dat ik dit gewoon vertel) en dan verblijf ik twee weken in Frankrijk. Als je op vakantie gaat heb je altijd bepaalde dingetjes nodig en dus heb ik nog even het een en ander in huis gehaald.Eén van de belangrijkste dingen is wat mij betreft zonnebrandcrème. Ik neem factor 30 mee omdat ik factor 50 voor mij persoonlijk een beetje overdreven vind, maar lager vind ik ik weer te weinig. Dit is eerlijk gezegd het eerste jaar dat ik after sun meeneem, maar ik merk dat ik het toch wel heel prettig vind. 


Vorig jaar leende ik Essence All About Matt Compact Powder steeds van Alannah en ik vond hem zo prettig om te matteren, dat ik besloot hem zelf te kopen.


Waterproof mascara, onmisbaar voor als je gaat zwemmen! Op vakantie draag ik eigenlijk heel weinig make-up, maar een beetje mascara doet al een hele hoop.


Normaal gesproken gebruik ik nagellak remover in een flesje, maar voor op vakantie zijn pads gewoon honderd keer handiger.


Een mini tandpasta van Aquafresh.


Deze scheermesjes gebruik ik eigenlijk altijd. Ze zijn gewoon van Etos eigenmerk en ze hebben een beweegbare kop. Super fijn en ze zitten ook nog eens met een stuk of vijf in een pak.


Een mini pakje met wattenschijfjes. Het is een heel klein zakje, maar er zitten er toch nog 35 in. 


En als allerlaatste nog een herstellend product voor mijn haar.
Het enige dat ik nu nog moet halen is spul tegen muggen en dan ben ik er volgens mij helemaal klaar voor!

5 opmerkingen:

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.