vrijdag 5 september 2014

Essence LE Hello Autumn - Colour Adapting Powder Blush


Het was alweer een tijd geleden dat ik een product van een limited edition van Essence écht graag wilde hebben, maar van 'Hello Autumn' werd ik direct enthousiast. De meest geweldige persfoto's kwamen voorbij waaronder de 'Coulor Adapting Powder Blush'. Ik heb ook nog even naar de andere producten gekeken, maar die vielen in het echt toch een beetje tegen. Uiteindelijk kocht ik twee producten, waarvan ik jullie er vandaag één van ga laten zien.



Misschien denk je wel, wat moet ik me voorstellen bij een Colour Adapting Powder Blush. Ontzettend goede vraag, want deze blush ziet er in eerste instantie uit als een highlighter. Het idee achter deze blush is, dat het zich aan past aan de ph-waarde van je huid. Bij iedereen pakt de roze kleur dus anders uit en zou het bij iedere huidskleur mooi moeten staan.



In het transparante vierkante doosje ziet een hele lichtroze tint met een kleine gouden glitter. Gelukkig pakt de kleur dus anders uit op de huid, anders zou dit veel te licht zijn natuurlijk.



Kijk, dit is de kleur op mijn huid. Ik had eerlijk gezegd niet heel veel vertrouwen en had niet verwacht dat de kleur echt donkerder zou worden. Gelukkig is dat wel het geval en word het een vrij koele roze tint met gouden glitters in combinatie met mijn huid. Nogmaals, het zou goed kunnen dat het een andere roze kleur wordt bij jou.



Ik vind dit zeker een leuk product. Doordat de blush zich aanpast aan jouw huid, heb je eigenlijk altijd een goede kleur te pakken en heb je een kleinere kans op een miskoop. Ik ben normaal gesproken van de iets warmere blushes, maar juist voor de verandering vind ik een koele kleur ook wel leuk. Ik denk dat deze kleur heel mooi te combineren is met mijn W7 In The Nude palette.

Essence Hello Autumn Colour Adapting Powder Blush is te koop bij Kruidvat voor €2,59 in september 2014.

2 opmerkingen:

  1. Ik heb deze ook gekocht en ben er nu al dol op!
    In het begin wel even uitzoeken hoeveel je moet gebruiken, aangezien de kleur pas na een tijdje te voorschijn komt! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, ik vind de kleur erg mooi! Wat een leuk product

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.