maandag 8 september 2014

Nieuw assortiment - Catrice Beautifying Lip Smooter 030 Cake Pop


Ik vind felle lipsticks ontzettend mooi, maar eerlijk is eerlijk, ik draag een felle tint niet 1.2.3. naar school. Gelukkig zijn er ook genoeg producten voor een natuurlijke look. In augustus is de Beautifying Lip Smoother van Catrice uitgekomen. Een lipgloss die zorgt voor egale lippen en fijne lijntjes belooft te egaliseren.
Ik ging voor de kleur 030 Cake Pop, omdat Charlotte van PinkPolish ontzettend enthousiast was over dit product. De verpakking vind ik heel apart want het is een soort knijptubetje met een sponsapplicator. Het sponsje is heel zacht en hierdoor vind ik dat ie heel prettig aanbrengt.
Van deze tint roze houd ik heel erg. Het is een frisse, roze kleur die niet al te opvallend is. Ik vind het moeilijk om aan te geven of het een warme kleur is of een koude, ik denk dat het vrij neutraal is. Het is in ieder geval geen super koele kleur.Ik vind het een heel fijn product. De tube is ontzettend praktisch en ziet er heel schattig uit. Daarnaast is dit een van de weinige roze kleuren die ik best aardig bij mijzelf vind staan. Wel moet ik zeggen dat de gloss een beetje plakt, maar ik vind dit persoonlijk niet heel storend. Of ik deze kleur veel naar school zou dragen weet ik niet, maar dat komt omdat ik hem dan vaak zou moeten bijwerken omdat ik lipgloss onbewust vaak 'opeet'. Het is wel een hele mooie everyday kleur, ook voor school wat mij betreft!


Catrice Beautifying Lip Smoother is te koop bij Kruidvat voor €3,59

3 opmerkingen:

  1. Ik heb al enkele keren getwijfeld bij dit product, deze ziet er toch wel erg mooi uit! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ahh wat grappig, met dat sponsje! Ziet er mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.