zondag 14 september 2014

Tip: Nivea Lip Butter Blueberry Blush & Coconut


Herinneren jullie je nog dat ik een tijd geleden schreef over de Lip Butters van Nivea in de geuren Raspberry Rose en Original? Ik was daar toentertijd heel enthousiast over dus toen ik zag dat er twee limited edition geuren (smaken?) uitkwamen werd ik nog enthousiaster. 


Vraag me niet waarom er 'Labello' op de persfoto's staat ipv Nivea


Er zijn dus twee nieuwe geuren: Blueberry Blush & Coconut waarvan ik de eerste heb. Blueberry Blush ruikt naar fruittella snoepjes maar dan iets minder zoet en iets meer fruit. Heel erg lekker in ieder geval.


De butter is echt ontzettend zacht voor je lippen en je voelt hem helemaal niet zitten. En dat vind ik wel fijn, ik hou niet van overdreven plakkerige, aanwezige lipbalsems. Coconut zag er ook goed uit, maar ik heb al meerdere kokos lipbalsems dus die heb ik toch laten liggen.


Zo, dat was weer even een tip tussendoor. Ik heb hier heel lang naar gezocht en bij Kruidvat en Etos kon ik ze niet vinden. De mijne heb ik bij de DA gekocht voor €2,99.

(En als we het nu toch over lipbalsems hebben, bij DA heb ik Baby Lips Peach Kiss weer gespot en bij Kruidvat Labello Fruity Shine Peach.)

3 opmerkingen:

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.