vrijdag 12 september 2014

Mini shoplog - Miss Sporty, Maybelline, Rimmel


 Ik heb het druk met school dus daarom even een klein, verlaat artikeltje. Ik heb vanmiddag weer even wat dingetjes gekocht bij Kruidvat en Etos mét korting. Ik had alleen de BB cream echt nodig en naar de andere producten was ik vooral heel erg benieuwd.€3,49

Ik had de 'gewone' Miss Sporty BB cream al en daar was ik heel tevreden over. Helaas zaten daar wel glitters (!) in, dus daarom heb ik hem nooit opgemaakt. Over Miss Sporty Morning Baby! BB cream Matte had ik zoveel goede verhalen gehoord dat ik Miss Sporty opnieuw een kans wilde geven.

Van €3,99 voor €2,50

Ik ben helemaal gek op Maybelline Color Show en dit vind ik zo'n leuk winters kleurtje dat ik hem meegenomen heb. Dan was er ook nog eens korting, dus dat vond ik zeker de moeite waard.

€13,49 (met Kruidvat Extravoordeelkaart €7,50)

Kijk deze huls! Ik vind de kleur echt helemaal geweldig en dat er argan olie in zit, maakt hem zeker interessant. Leuk, ik ga hem proberen.


En dat was alles, niet super veel maar er zitten wel leuke producten tussen. 

Mochten jullie ergens reviews van willen zien, laat het even weten. Eerlijk gezegd was ik dat niet van plan, maar als jullie iets graag beter willen zien dan kan ik altijd een artikel/review maken.

6 opmerkingen:

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.