dinsdag 25 november 2014

Surprise party - Sweet 16


"Ik heb voor vandaag geen hele speciale plannen, maar m'n moeder komt rond 11 uur een Bossche Bol eten en 's-avonds gaan we langs m'n oma om gezellig te 'dineren'.....". Een citaat uit mijn verjaardagsartikel op 22 november. Ik vertelde daarin dat ik helemaal geen speciale plannen had voor mijn verjaardag, maar uiteindelijk is alles heel anders gelopen..


Bossche Bollen

Mijn verjaardag begon eigenlijk heel gewoon. M'n moeder kwam langs, ik had een wedstrijd en 's-avonds rond een uur of half zeven gingen we naar mijn oma om daar friet te eten. Zodra ik het huis had verlaten zijn er zes vriendinnen naar binnen gegaan om alles te versieren en klaar te zetten. Ik had niks, maar dan ook echt helemaal niks door.

Dé rode trui

Terwijl ik friet bij mijn oma aan het eten was, waren Alannah, Malou, Bregje, Nadine, Julia en Evelien druk bezig in mijn huis om van alles klaar te zetten. Mijn vader zat ook in het complot dus hij wist ervan. Zodra we thuis zouden komen, zouden zij mij verassen met een surprise party.

Ik heb onder andere 'De Blog Bijbel' gekregen

Rond een uur of half negen kwamen we thuis en was het dus belangrijk dat ik al eerste naar binnen zou lopen. Nou, dat was op zich geen probleem want ik liep onmiddellijk naar binnen. Maar op de een of andere manier deed ik geen licht aan. Ik liep gewoon in het donker naar de tafel zonder een enkele lamp aan te doen. Vraag me niet waarom, maar ik deed het en daardoor was het voor mijn vriendinnen heel onduidelijk wanneer ze nou tevoorschijn moesten komen. Het teken om op te springen was namelijk dat ik het licht aan zou doen. Onbewust had ik het verrassingseffect dus bijna verpest, maar uiteindelijk is het allemaal goedgekomen. Ik had het totaal niet zien aankomen, ze hebben het echt goed geheim weten te houden.

Lekkere foto kwaliteit. Helaas gemaakt met heel slecht licht en mijn mobiel..

Serieus, het is lang geleden dat ik zo verrast was. Echt ontzettend lief! Ze hadden chocolade fondue geregeld, mijn vader had de boodschappen gedaan en daarna hebben we met z'n zevenen films gekeken. Alannah, Malou en Bregje bleven ook nog slapen, super gezellig!


En dit alles geregeld door Alannah. Zelfs Malou en Bregje (ontmoet in Frankrijk) waren door haar uitgenodigd terwijl zij best ver weg wonen. Super, super lief. Ik denk niet dat ze dit allemaal lezen, maar echt nogmaals bedankt voor de leuke avond. Ik was echt verrast!

3 opmerkingen:

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.