maandag 17 november 2014

Therme Shower Gel - Melon & Raspberry en Yoghurt & Honey


De winter komt steeds dichterbij, maar eerlijk gezegd mis ik de zomer wel een beetje. Ik ben dol op het zomerse weer en daarnaast ook op zomerse kleuren en geuren. Gelukkig kun je de zomer wel een beetje in huis halen door lekkere, zomerse geuren te gebruiken. Vandaag twee goedkope douchegels van Therme, die ik voor jullie review.Therme zie ik meestal als een redelijk duur merk, maar toen ik bij het Kruidvat was zag ik verschillende douchegels in de aanbieding. Normaal gesproken kosten deze douchegels rond de 5 euro, maar deze haalde ik voor €2,50 per stuk. Prima te prijsje toch?


De eerste douchegel is de meest winterse geur van de twee. Dit is de Yoghurt met honing geur, maar eigenlijk vind ik het vrij bloemig ruiken. Het is een beetje een combinatie van bloemen, honing en yoghurt, heel mild. De substantie is heel zacht, het lijkt echt een beetje op yoghurt, maar net iets dunner. Het laat niet echt een laagje achter, maar ik heb het idee dat het wel goed verzorgt. 
De andere is echt een typische, frisse zomergeur. Bij deze geur (Melon & Raspberry) overheerst duidelijk de watermeloen en dat resulteert in een hele zoete geur. Dit doet me echt heel erg denken aan Italiaans watermeloen ijs. Lekker vind ik, maar je moet hier wel van houden.
Deze substantie is doorzichtig en daarbij een klein stukje dikker. Deze gel laat geen laagje achter, maar droogt ook je huid niet uit.

 Beide heel erg lekker en prettig in gebruik, maar Yoghurt & Honey krijgt echt mijn voorkeur. Melon & Raspberry is ook erg lekker, maar echt mierzoet. Zeker wel lekker, maar niet voor elke gelegenheid.


Therme Showergel Melon & Raspberry en Yoghurt & Honey zijn te koop bij Kruidvat voor €2,50.

3 opmerkingen:

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.