dinsdag 9 december 2014

Essence LE Come To Town - Nail Polish Set


Om nog even in de kerstige sferen in combinatie met nagellak te blijven, heb ik vandaag weer een set voor jullie met lakjes. Een paar dagen geleden liet ik een set van OPI zien, maar die waren toch aan de prijzige kant. Gelukkig heeft Essence iets vergelijkbaars, natuurlijk vele malen goedkoper.
Je koopt deze lakjes in een doosje van drie. Op het doosje zelf staat 'from' en 'to', dus dat kun je helemaal zelf invullen.Ook deze set is heel erg kerstig, maar wel anders dan die van OPI. Er zit een roze/rode tint in, een gouden topcoat en een donkerpaarse kleur.

2 laagjesDe eerste is ook gelijk mijn favoriet. Het is een rood/roze kleur, misschien niet mega kerstig, maar dat neemt niet weg dat het een mooie kleur is. Deze kleur dekt prima in twee lagen.


Misschien een beetje gek, maar ik houd niet zo van glitter topcoats. Deze zal ik dus ook niet vaak gaan gebruiken, maar mocht je wel van topcoats houden, het is zeker een mooie.


En als laatste een hele donker paarse, ik vind dit eigenlijk verrassend mooi.De conclusie lijkt me weer duidelijk. Ik vind dit een ontzettend mooie set. Leuk als cadeautje, of gewoon lekker voor jezelf. 

Essence Come To Town Nail Polish set is verkrijgbaar bij Kruidvat zolang de voorraad strekt voor €3,59.

3 opmerkingen:

  1. Ik vind je foto's de laatste tijd echt zo mooi en creatief! Erg veel verbeterd! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt een leuk setje! Ik kocht enkel de roze lipstick uit deze collectie! :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.