zaterdag 6 december 2014

OPI Mini Holiday Stars Mini Pack - Gwen Stefani


Vorige week zondag vierde ik mijn verjaardag en toen kreeg ik onder andere een set met vier OPI nagellakken. Normaal gesproken zou ik dit niet snel kopen, het is immers best prijzig, maar daarom is het des te leuker om te krijgen. OPI heeft voor de feestdagen de Gwen Stefani Holiday collectie uitgebracht met heel veel verschillende donkere tinten waarvan ik er dus vier heb.Op de site wordt deze set omschreven als 'Ideaal cadeau voor onder de kerstboom!' Het bevat vier mini lakjes van 3.75 ml van de Gwen Stafani Holiday kleuren:

Red Fingers & Mistletoes
What's You Point-settia?
I Carol About You
Kiss Me - Or Elf!
Alle vier de kleuren zijn perfect geschikt voor kerst. Paars en rode tinten, allemaal een beetje vampy. Persoonlijk vind ik Red Fingers & Mistletoes en What's Your Point-settia? het mooiste.

Twee laagjes Red Fingers & Mistletoes / What's Your Point-settia? / I Carol About You / Kiss Me or Elf! 
Ze zijn echt heel klein, super schattig.


Red Fingers & Mistletoes is een bruin, paarse tint met gouden glitter.What's Your Point-settia? Iets donkerder dan klassiek rood.


I Carol About You is een koninklijke paarse kleur.


Kiss Me - or Elf! is een roodviolet kleur.

Ik vind alle vier de kleuren echt heel erg mooi, maar de eerste twee zijn mijn absolute favorieten. De rode kleur draag ik op dit moment op mijn nagels en de glitterige kleur droeg ik een paar dagen geleden. Ik vond het super leuk om kennis te mogen maken met OPI en ik vind de kwaliteit echt goed. Nogmaals bedankt aan mijn tante, van wie ik deze set kreeg.

Mini Holiday Stars Mini Pack is te koop voor €18,95.

5 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige lakjes van OPI! Ik vind de rode kleur gaaf, is altijd goed voor kerst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hehe, die kerstverlichtjes kom je nu overal tegen op foto's. Maar jij fotografeert er heel mooi mee. Geen idee of ik het goed zeg, maar ik bedoel het als een compliment. OPI heb ik nog niet in mijn stash. Mooie lakjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je komt die kerstverlichting inderdaad op heel veel foto's tegen. Ik vind het echt een leuk effect geven. Hierdoor kom ik nog meer in de kerstsferen :). Dankjewel voor je compliment, heel lief!

   Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.