zondag 8 februari 2015

New in: Loavies, H&M, Catrice


 En ik heb weer wat kleding, een sieraad en een nagellakje gekocht. Ik moet zeggen dat ik niets moeilijker vind dan kleding op de foto zetten, dus dat is niet helemaal goed gedaan.Ik had nog een bon liggen van €25,00 voor Loavies dus vond ik het wel weer eens tijd om een bestelling te plaatsen.


Vorig seizoen droeg ik nog ontzettend veel statement kettingen, maar toen ik dit subtiele kettinkje zag kan ik hem niet laten liggen. Ik moet wel zeggen dat ik het op de site er mooier uit vind zien dan in het echt. De kleur goud is in het echt iets nepper, dus iets minder mooi. Ik vind de ketting nog steeds mooi hoor, maar toch jammer van de kleur.


Als tweede kocht ik een blouse die in de sale was. Zie je wat ik bedoel met 'moeite hebben om kleding mooi op de foto te krijgen'. Ik weet niet wat het is, maar de achtergrond en het licht werken gewoon niet mee. Ik hoop dat je toch een beetje een beeld hebt van hoe het eruit ziet.Als laatste kledingstuk kocht ik een 'campingtrui'. Of in ieder geval, zo noem ik het. Ik vind dit soort truien ontzettend fijn om te dragen op de camping of voordat ik een wedstrijd heb bijvoorbeeld. De afbeedling van de site is donkergrijs, maar ik heb een bordeauxrode.


Verder kocht ik een Catrice nagellak van de nieuwe voorjaarscollectie. Review staat al online.

Blouse See Through Black Loavies €15,00 uitverkocht
Pretty Subtle Loavies €12,95
Basic trui H&M €9,95
Catrice Luxury Vintage Kruidvat €3,59

2 opmerkingen:

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.