donderdag 13 maart 2014

Lente kriebels tag


Hoe warmer het wordt, hoe meer zin ik krijg in de lente. Op www.beautylab.nl van Serena zag ik de 'lente kriebels' tag en die vond ik zo leuk dat ik hem zelf ook graag wilde doen.



1. Wat is de eerste gedachte die in je opkomt bij het woord ‘lente’?
Heel standaard antwoord misschien, maar ik denk vooral aan de zon. De frisse geur van pas gemaaid gras, lammetjes in de wei, zonder jas naar buiten en madeliefjes. In kleding denk ik onmiddellijk aan kant, bloemetjes, pastel tinten en veel frisse kleuren.
2. Als de lente een geur zou hebben, hoe zou die dan ruiken?
Oeps, dat heb ik eigenlijk net al gezegd, ik heb de vragen van te voren niet gelezen. Pas gemaaid gras dus.

3. Wat is je favoriete lente nagellakkleur?
Pastel, pastel en nog eens pastel. Ik ben dol op pastel en als ik dan wat specifieker moet zijn, dan ga ik voor zachte perzik kleurtjes.


4. Wat is je favoriete lente bloem?
Kersenbloesem (als dat een bloem is) en narcissen natuurlijk, die kunnen niet ontbreken.

5. Welke lentetrend (make-up, fashion, of beide) spreekt jou dit jaar het meeste aan?
Daar komt Diede weer aan met der pastel hoor. Sorry jongens, ik ben dol op pastel kleurtjes.

6. Wat is je favoriete lenteparfum (geurtje of geurkaars, of beide)?
Mijn favoriete lente parfum is sowieso 'Japanse Cherry Blossom' van The Body Shop. Geweldige frisse, maar tegelijkertijd zoete geur. Ik heb deze in de winter ook veel gedragen, maar het is een typische lente geur.

7. Houd jij een lente schoonmaak?
Goeie vraag, ik heb aan het begin van de lente nooit het plan om een grote schoonmaak te gaan houden, maar meestal ergens in april/mei begint het toch wel te kriebelen.

8. Wat is je favoriete lente accessoire?
Mijn zonnebril van vorig jaar, gewoon eentje van Primark. Geloof het of niet maar vorige week heb ik al met mijn zonnebril op gefietst. Het voelde een beetje gek, maar het is wel echt super fijn (en fashionable) met lage zon.

9. Heb jij nog leuke plannen tijdens de Voorjaarsvakantie of de vrije dagen (Pinksteren, Pasen, Hemelvaart)?
Voor mijn gevoel duurt dat nog eeuwen, ik heb immers net carnaval vakantie gehad. Ik ben er nog niet zo mee bezig, nee dus, nog niet.


10. Omschrijf je favoriete lente outfit.
Bovenstaande outfit vind ik echt heel erg leuk, alleen rokjes durf ik (nog) niet zo goed naar school te dragen. Ik heb in de H&M een rokje gepast, dat eigenlijk wel heel erg leuk stond. Toch niet gekocht omdat ik niet durfde en inmiddels ben ik al twee keer terug gegaan om het opnieuw te passen... En nog steeds is het niet terug te vinden in mijn kledingkast, tja.

En dat was de tag van Serena alweer. Nu ik dit heb zitten schrijven met bijpassende foto's krijg ik alleen nog maar meer zin in de lente. Neem de tag gerust over als je wilt en let the spring begin!

Bron foto's: www.weheartit.com 

3 opmerkingen:

  1. Leuk! Het is nog winter, maar heb al een aantal keer op het terras gezeten. Heerlijk dit lenteweer!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Aaah, heerlijk hè dat op het terras zitten begin maart al gewoon weer kan

      Verwijderen
  2. Heerlijke foto's, en ohhh die lakjes van OPI, want them <3

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.