donderdag 6 maart 2014

Welkom op de nieuwe beauty by Diede!

Welkom op mijn nieuwe blog! Ja, je leest het goed. Mijn oude blog had streepjes (-) in de url en dat vond ik heel erg irritant. Daarnaast wilde ik graag 'Google +' aan mijn blog koppelen maar doordat ik een email-adres van school gebruikte kon dat niet.


Wat betekend dit voor de nieuwe beauty by Diede? Nou eigenlijk niet veel, behalve dan dat je www.beautybydiede.blogspot.nl moet intypen in plaats van die rare streepjes(-) ertussen. Jullie zullen er bijna niks van merken, maar voor mij achter de schermen is het gewoon handiger.

De nieuwe site ziet er iets anders uit, maar socialmedia en emailadres konden allemaal gewoon het zelfde blijven. Wat misschien ook wel leuk is, mijn nieuwe site kun je nu volgen op Bloglovin'.

Als allerlaatste, het is nog niet helemaal af want het is echt heel erg veel werk. Ik ben aan de slag gegaan met een aantal HTML codes en ik ben nog bezig met alle 275 artikelen over zetten.

1 opmerking:

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.