vrijdag 7 maart 2014

Liebster AwardAfgelopen week werd ik maar liefst twee keer genomineerd voor de Liebster Award. Liebster Award is een award voor bloggers met minder dan 200 volgers. Ik werd genomineerd door o.a. Sanne en vandaag ga ik haar vragen beantwoorden.


Dit zijn de 'regels' van Liebster Award
1. Noem de gene die jou genomineerd heeft.
2. Beantwoord 11 vragen van de gene die jou genomineerd heeft.
3. Nomineer zelf 9 bloggers.
4. Stel deze bloggers 11 vragen.
5. Breng de genomineerde bloggers op de hoogte.

Tja, zelf 9 bloggers nomineren is makkelijker gezegd dan gedaan. Ik kom niet aan negen bloggers die ik zou willen nomineren en als ik iemand wil nomineren dan heeft ie al 300 volgers bijvoorbeeld. Toen dacht ik, nou Diede dan doe je er toch gewoon drie.. Ehm ja, leuk idee maar zelfs daar kom ik niet aan. Ik nomineer dus niemand, is dat heel stom?...

De vragen van Sanne:

1. Wat is je favoriete make-up product?
Sowieso blush! Ik heb er ontzettend veel en ondanks dat blijf ik maar bij kopen. Blush geeft kleur aan je gezicht en dat ik kan ik wel gebruiken.

 2. Wat is je favoriete broodbeleg?
Is het raar als ik dit een moeilijke vraag vind? Ik hou heel erg van wentelteefjes, maar dat is natuurlijk geen broodbeleg. Dan ga ik toch voor schuddebuikjes ondanks dat ik dat niet heel vaak eet.

3. Wat maakt jouw blog zo uniek?
Hmm, mijn blog is denk ik niet echt uniek te noemen. Ik vind het gewoon heel erg leuk om er mee bezig te zijn en om goede budgetproducten te ontdekken.


 4. Chocolade of drop?

Makkelijke vraag, chocola!

 5. Wat is de winkel die je het vaakst bezoekt?
Kruidvat bezoek ik iedere week. Ik ben daar heel erg in, als ik in het buitenland ben dan is één van de eerste dingen die ik vaak roep: "is er hier ook een Kruidvat in de buurt?"

 6. Hoe kwam je op het idee om te gaan bloggen?
Ik bezoek sinds groep 8 al beautyblogs en in 2012 heb ik één keer in de week voor Eva Loves Beauty geschreven. Op een gegeven moment is zij gestopt maar ik vond het veel te leuk. En dus begon ik januari 2013 toen ik ziek was mijn eigen blog.


 7. Omschrijf je kledingstijl.

Dit vond ik een hele moeilijke vraag en dus heb ik het aan mijn moeder gevraagd en zij kwam uit op 'trendy'. Eeh, ik weet niet of dat nou het juiste woord is. Ik draag in ieder geval veel peachy kleuren, poeder roze en mintgroen. Ik ben dol op pastel en statement kettingen.

 8. Heb je broers of zussen?
Nope.

 9. Vul aan: jij kan geen 1 dag zonder:
Eten. Ik ben zo iemand die ontzettend snel duizelig wordt als ik niet eet en als ik te laat eet krijg ik ontzettende buikpijn. Als ik een dag niet zou eten zou ik denk ik flauwvallen. Dat dus.


 10. Welk land wil super graag bezoeken?
Engeland en dan vooral Londen, ik ben daar nog nooit geweest terwijl je daar ontzettend goed kan shoppen.

 11. Wat vind jij van Liebster Award?

Ik vind het heel erg leuk dat onbekende bloggers in het zonnetje worden gezet. Daarom vind ik het extra jammer dat ik er zelf geen weet te nomineren.. Afgezien van Isabella, maar zij is ook al genomineerd.

Alle afbeeldingen komen van We Heart It

3 opmerkingen:

  1. Ahhw lief dat je me bij vraag 11 hebt gementioned:)! Je blog is super erg verbeterd, ik vind het design heel mooi!

    x Isabella

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk dat je bent genomineerd! Gefeliciteerd
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.