maandag 7 april 2014

E.L.F. Translucent Matifying Powder - Translucent


Afgelopen zomer gebruikte ik iedere dag matterend poeder. Jammer genoeg kreeg ik afgelopen winter een beetje last van een droge huid en dus vond ik dat ik geen poeder meer nodig had. Nu het weer wat warmer wordt vind ik poeder wel weer fijn om te gebruiken. Ik had alleen geen poeder meer liggen en omdat ik toch bij www.eyeslipsface.nl ging bestellen, deed ik deze ook in mijn winkelmandje. 



Het kartonnen doosje wat eromheen zit vind ik echt heel stijlvol. Het zwarte vind ik mooi en je ziet onmiddellijk wat  voor product je in handen hebt.


Als je mij vraagt wat voor verpakking ik mooi vind dan is dit daar wel een voorbeeld van. Mooi strak, mat zwart met subtiele letters. Het is een mooi formaat, ligt lekker in de hand, maar is wel wat groter dan de gemiddelde poeder.


Jaha, en dan doe je het doosje open. Hier word ik nog blijer van dan dat ik al was. In de deksel zit over de hele breedte een spiegel, super handig en ik vind het er echt mooi uitzien. Links zie ik een poeder (waarvan ik dacht dat die transparant zou zijn, maar goed) en rechts een sponsje. Sponsjes gebruik ik eigenlijk nooit, maar mocht je onderweg zijn en geen kwast bij je hebben is het misschien toch wel handig.



Om nog even terug te komen op de kleur.. Ik dacht dus dat ik een transparante poeder had besteld, omdat er op de site 'transparante poeder' staat, maar dat is dus niet zo. Er zijn in ieder geval verschillende kleurtjes, waarvan ik de lichtste heb.


Om even af te sluiten met de dekking van de poeder: hij is oké. Hij dekt niet super, maar matteert wel erg goed en daarnaast blijft hij echt goed zitten. Ik ben blij met deze poeder, de verpakking vind ik fantastisch, de spiegel is heel praktisch en zo'n sponsje erbij is altijd leuk. Top product van ELF voor die 4 euro.

1 opmerking:

  1. Echt zo goedkoop! Het lijkt me een fijn product, want de dekking ziet er inderdaad goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.