zondag 6 april 2014

Update: mijn blog en profielkeuze


Goeiemorgen,

Ik werd vanmorgen wakker (weer eens veel te vroeg) en toen besefte ik me dat ik nog ontzettend veel oude artikelen van mijn 'oude' blog moet overzetten. Vandaag wil ik jullie daar het een en ander over uitleggen. Eigenlijk een artikel met de stand van zaken, niet alleen over mijn blog maar ook over school.

Allereerst even over mijn blog. Het was de bedoeling om zo snel mogelijk alle artikelen (zo'n 280) handmatig over te zetten. Omdat het zó veel werk is, ben ik nog niet eens op de helft. Ik ben nu gewoon bezig met school en dus kan ik daar pas mee verder als ik vakantie heb. Het duurt nog even, maar ik hoop dat ik zo snel mogelijk alle artikelen over heb gezet. 


Ik heb de afgelopen week iets minder inspiratie, maar ik vind het nog steeds super leuk om te zien. Ik heb zelfs steeds meer het idee van 'Diede gooi er gewoon een foto van jezelf bij'. Ik denk dat het dan ook leuker wordt voor de mensen die mijn blog lezen, dan weet je welke persoon er achter zit. 

Ik zit nu in drie vwo en mijn profielkeuze is eindelijk definitief. Ik heb ontzettend lang zitten twijfelen, maar heb uiteindelijk gekozen voor 'cultuur & maatschappij'. Geschiedenis, aardrijkskunde, Nederlands, Engels, kunstvak, wiskunde a, Frans en biologie als keuzevak houd ik over. Ik doe wel DELF Frans, wat inhoud dat het extra moeilijk is en dat het in het buitenland erkent is (blablabla). Je ziet het al, ik ben niet van de beta vakken, haha.


Dan als laatste, ik heb de afgelopen twee jaar Spaans gevolgd en dit jaar moet ik daar examen voor doen. Druk, druk, druk dus maar er is ook nog genoeg tijd voor ontspanning. Vorige week heb ik een pakket besteld bij ELF, verwacht dus reviews en gisteren deed ik een bestelling bij Bershka. 

Dankjewel voor het lezen, x.

1 opmerking:

  1. Ik ga ook C&M doen:) En je moet echt een keer een foto van jezelf posten, je zal zien dat dat echt veel goeds doet voor je blog!
    x

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.