donderdag 24 april 2014

Essence Longlasting Lipstick 13 Love Me

Ik ga morgen naar Antwerpen, mochten jullie nog tips hebben wat betreft winkelen laat het weten in de comments.


Ik had zo ontzettend veel goede verhalen gehoord over de Essence Longlasting Lipsticks dat ik er nu toch uiteindelijk zelf een wilde proberen. Toen ik bij Kruidvat mijn MUA palette kocht, gooide ik op het laatste moment Love Me ook nog in mijn mandje. Vandaag mijn ervaring met mijn allereerste Essence lipstick.

Essence Longlasting Lipsticks zijn te koop bij Kruidvat & Trekpleister voor €2,39



De huls van de Essence Longlasting Lipsticks vind ik mooi. Hij is mat zwart met een gekleurd randje. Dit vind ik heel handig, want heb je er meer dan kun je ze makkelijk onderscheiden. 



Draai je de huls open dan komt er een roze perziktint (koraal) naar buiten. Ik vind dit soort kleurtjes echt prachtig. Het is opvallend, maar wel draagbaar.



De swatch is echt super mooi. Je ziet dat de kleur onwijs zacht oogt en de dekking is ook prima. Helaas is ook dit een kleur die me niet staat. Ik baal echt van mijn gepigmenteerde lippen, want doordat ik zoveel pigment in mijn lippen heb veranderd de kleur totaal.



Ik ben diep onder de indruk van deze budgetlipstick, maar helaas kan ik deze kleur niet dragen. Het oogt bij mij gewoon heel raar, dus dat is een beetje jammer. Heb je nou redelijk lichte lippen, dan zou ik dit kleurtje gewoon proberen want hij is echt prachtig. De kwaliteit is top en voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten.

Wat vinden jullie van dit kleurtje en hebben jullie nog tips wat betreft winkelen in Antwerpen?

2 opmerkingen:

  1. Mooie lipstick! En je gaat vast naar de Forever21, ga dan zeker even naar de afdeling met accesoires etc. Die is echt huge en ze hebben prachtige sieraden, denk aan statement kettingen, maar ook gave schoenen!

    x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel voor je tip, ik ga zeker langs de Forever 21!

      Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.