vrijdag 23 mei 2014

Catrice Call Me Princess & Gosh Frosted Soft Coral naast elkaar


Laatst schreef ik een review over Gosh 07 Frosted Soft Coral en toen gaf ik (en jullie) al aan dat hij wel wat weg had van Call Me Princess van Catrice. Natuurlijk moet ik ze dan even vergelijken in een artikeltje en dat is dan ook wat ik vandaag gaan doen. De verpakking van de lakken liggen eigenlijk best dicht  bij elkaar, beide zijn ze rond met een zwarte dop. Wat wel opvallend is, is dat Gosh een duurder merk is maar er wel minder in zit. Bij Catrice ben je dus sowieso goedkoper uit.Gosh Frosted Sand 07 Frosted Soft Coral zit in een verpakking van 8 ml. De kleur is te omschrijven als licht koraal roze en daar de zanderige textuur heel bijzonder. Het is geen pastel, maar ligt er wel dichtbij en is heel goed te combineren met andere kleuren. Perfect lente kleurtje!

Waar de nagellak van Gosh aan de lichte, rustige kant is, is Catrice Call Me Princess lekker hysterisch roze. Ik vind dit een prachtige roze kleur en de perfecte gouden glitter, maakt het helemaal af. Ik vind niet dat dit per se een liquid sand effect geeft, maar de glitter is zo onwaarschijnlijk mooi dat dat me helemaal niets uit maakt. De lak van Gosh vind ik zoals ik al zei, meer iets voor de lente en die van Catrice vind ik perfect voor op een zomers dagje.


In eerste instantie dacht ik dus dat ze erg op elkaar lijken, maar dat valt eigenlijk nog wel tegen (of mee). Beide zijn het liquid sand lakjes en allebei roze, maar wel echt een andere roze kleur. Gelukkig dekken ze allebei ook goed, na twee á drie laagjes is het oké. Ik kan niet zeggen welke ik mooier vind, simpelweg omdat ze echt niet te vergelijken zijn.

Links: Catrice Call Me Princess €3,39 - Rechts: Gosh Frosted Soft Coral €7,29

5 opmerkingen:

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.