zaterdag 24 mei 2014

Shoplog Loavies, Action, Kruidvat


Goeienmorgen! Gisteren heb ik weer wat dingetjes gekocht en een bestelling binnengekregen. Deze keer zijn het voornamelijk dingen die ik écht nodig had, maar als je de Action binnenkomt kan je natuurlijk niet met lege handen naar buiten gaan. Ik kocht dus een aantal dingen die echt noodzakelijk zijn op beauty gebied, een interieur dingetje, schoolspullen én een shirt van Loavies. I Scream Icecream!


Een foto van de lucht van donderdagavond


Het eerste product wat ik haalde is van het Kruidvat. Het is een showergel van Kruidvat eigen merk in de geur Pink Grapefruit & Lemon. Ik koop douchegels eigenlijk zelden opnieuw, maar dit is één van de weinige die ik voor de twee keer heb gekocht. De gel op zich is niet heel bijzonder, maar die geur is echt fantastisch. Op en top zomer in een tube.


Dan nog twee producten die ik net zoals de douchegel echt nodig had. Mijn shampoo en conditioner zijn bijna op en dan heb ik vanzelfsprekend nieuwe nodig. Ik klaag er weleens over dat mijn haar donkerder wordt, maar verven wil ik niet omdat ik het dan bij moet houden. Gelukkig is er subtiel resultaat te behalen met Andrélon Zomer Blond.


Ondanks dat het weer nu echt zomers is geworden ben ik nog steeds dol op geurkaarsen. Zomer of winter, dat maakt mij niet uit, ik brand toch wel kaarsjes. Wel maak ik onderscheid op het gebied van geuren: weg met de warme geuren en hallo frisse geurkaarsen. Ik koos voor de Airwick Anti Tabac Orange, omdat deze echt heel lekker fris en fruitig ruikt.


Schoolspullen zijn natuurlijk ook nodig en aangezien we het einde van het schooljaar naderen scheurt de een naar de andere kaft van mij. Voor die paar weken heb ik geen zin om nog te gaan kaften en dus kocht ik een elastische boekenkaft.


Voor alle lossen papieren die ik van school krijg heb ik altijd een documenten folder in mijn tas. Ik vond dit ook wel een goed idee voor thuis en dus nam ik er weer eentje mee. Hele handige dingen zijn dit.


Ook kocht ik nog een accessory hanger. Ik krijg steeds meer (statement) kettingen, maar de vraag is toch altijd waar ik ze moet laten. Zo'n hanger is dan super handig en gelukkig kost dat bij de Action helemaal niets.


Als laatste kocht ik nog een heel schattig shirt bij de webshop van Loavies. Ik had nog een fashion cheque en dus vond ik dat ik wel weer eens wat mocht bestellen. Ik ben gegaan voor het I Scream Icecream shirt, heel basic maar wel heel cute.

En dat was het alweer, heel gevarieerd maar ik denk dat ik alles ga gebruiken. Ik ben vooral heel erg blij met het shirtje en de douchegel.

Prijzen moet ik nog even opzoeken, maar mocht je vragen hebben dan kan dat altijd in de comments.


5 opmerkingen:

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.