woensdag 4 juni 2014

Nieuwe header

De nieuwe header deed een beetje raar dus heb ik tijdelijk weer even mijn oude header. Ik heb het nu vooral erg druk met school dus ik ga er later naar kijken.

Eerlijk, ik ben totaal niet goed in headers of iets met de layout doen. Ik heb weer eens een poging tot gedaan en daar is deze keer dit uitgekomen:


Ik zie zelf dat dit natuurlijk niet professioneel is, laat staan perfect. Maar ik vind dit persoonlijk een verbetering. Het is persoonlijker, kleurrijker en daarbij past het door de producten en kleurcombinatie beter bij mij. Nog even de oude header om te vergelijken:


Nu wil ik aan jou vragen, welke header vind jij mooier? Laat het weten in de comments. Een comment achterlaten kan ook anoniem en een woordverificatie is niet nodig. x

4 opmerkingen:

 1. Ik vind de nieuwe persoonlijk echt veeeel mooier haha x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het allebij wel wat hebben :) De tweede is wel wat rustiger

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor je mening :). De tweede is inderdaad wel wat rustiger, maar ik vind hem persoonlijk daardoor ook wat saaier.

   Verwijderen
 3. Ik vind de eerste heel erg leuk! Lekker vrolijk en geeft een persoonlijk tintje. Het viel me meteen op.
  Super leuk!

  http://lovesbeautyfashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.