zaterdag 26 juli 2014

Essie nagellak stash - juli 2014


Goeiemorgen jongens, op het moment dat jullie dit lezen zit ik nog steeds in Frankrijk en ben ik waarschijnlijk heel erg aan het genieten. Omdat ik dus vooruit aan het schrijven ben, ben ik maar wat stash artikelen aan het maken en ik geloof dat dat op zich best goed in de smaak valt. Vandaag laat ik jullie mijn lakjes zien inclusief swatches.Zoals je ziet heb ik niet zo heel veel nagellakjes van Essie. Ze zijn best wel prijzig en daarom heb ik er ook niet zo veel. De waarde van deze lakken bij elkaar is zo'n 40 euro en dat klinkt gelijk al als een hele hoop geld wat mij betreft.


'Beyond Cozy' was mijn allereerste Essie nagellak en kocht ik aan de hand van een review van Vera Camilla. Het is een prachtige koele gouden kleur (het is nét geen zilver), maar heel koud goud haha. Hij dekt ontzettend goed, aan één laagje heb je namelijk voldoende. Ik heb hem sinds december 2012 en toen kocht ik hem voor €9,99 bij DA. Helaas begint hij nu een beetje dik te worden, maar dat komt omdat ik hem in de zon heb laten staan, oeps.

Volgens mij was mijn tweede lakje 'Boom Boom Room', maar het zou ook kunnen dat het 'Mint Candy Apple' is geweest. 'Boom Boom Room' is een prachtige barbieroze kleur, die na twee laagjes perfect dekt. Dit lakje kocht ik met 50% korting bij Etos.


Dan heb ik ook nog een mooie mintgroene nagellak van Essie. 'Mint Candy Apple' is één van de populairste kleuren van Essie en ik snap volkomen waarom. Het is een prachtige, frisse mintgroene kleur die na twee lagen helemaal goed dekt. Daarnaast is de naam - net zoals bij alle Essie nagellakken - echt super leuk. 'Mint Candy Apple' haalde ik gratis met 999 airmiles. Hier, dat is nog eens scoren.


En dan de laatste en tevens mijn favoriet: 'Spin The Bottle'. Ook deze kocht ik door Vera Camilla (ja ze is slecht voor mijn portemonnee). 'Spin The Bottle' is een lichtbruine nude kleur die me doet denken aan koffie. Het is een super makkelijke kleur om te combineren, blijft lang zitten en dekt ook weer super goed. 'Spin The Bottle' kocht ik bij DA met een cadeaubon voor 10 euro.

Mint Candy Apple, Spin The Bottle, Boom Boom Room, Beyond Cozy
(Twee laagjes) En dat zijn al mijn nagellakken van Essie alweer. De totale waarde is dus €40, maar als je bekijkt wat ik daadwerkelijk betaald heb dan is het ongeveer 15 euro. Zo zie je maar weer, let op de aanbiedingen en gebruik je cadeaubonnen haha. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien en bedankt voor het lezen.

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuke lakjes! Ik vind de mintgroene en roze lakjes het mooist

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg leuke lakjes! De mintgroene en het roze zijn de mooiste! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie lakjes! Spin in the bottle heb ik ook en is absoluut favoriet.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.