vrijdag 25 juli 2014

Zomervakantie '14 #2 - Tent, kasteel

(Geschreven op 20 juli 19:34)


Goeiemorgen!
Ik zit nog altijd in Frankrijk en daarom heb ik jullie wel het een en ander te vertellen.De afgelopen dagen was het rond de 37 graden en dat was natuurlijk helemaal super. Helaas is het weer nu een beetje omgeslagen. Het is 24 graden met veel regen en daardoor is de complete voortent ondergelopen. Niet heel erg, want de slaapcabine is gewoon droog gebleven, maar wel een beetje irritant om bijna in je voortent te kunnen zwemmen. Gelukkig zou het weer wel weer beter moeten worden, dus dat is oke. En mocht het slecht blijven, we hebben hier super leuke mensen ontmoet (een stuk of 30) en dat is natuurlijk heel gezellig.

Vandaag zijn we naar een kasteel geweest en zo meteen gaan we voor Alannah's verjaardag lekker pannenkoeken eten. Vanavond gaan we nog naar een vuurwerkshow, met een aantal mensen van de camping. Voor nu een hele fijne vakantie en bedankt voor het lezen.

Ga je dit jaar ook op vakantie en waar ga je heen?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.