maandag 28 juli 2014

What's in my bag - summer essentials


We kennen het allemaal wel, je bent op vakantie en wil niet met een mega tas rond gaan zeulen. Ik zelf heb gelukkig een klein tasje dat ideaal is voor uitstapjes. Ik weet in inmiddels wat voor mij werkt en wat ik ook daadwerkelijk gebruik dus dat wil ik graag laten zien.

Dit is mijn tasje. Het is een klein licht poederroze model met een hengels waarmee je hem schuin om kan hangen. Het model is een soort rechthoekige box en dat is heel handig want zo past er veel in. De details zijn goud en daar hou ik wel van.


1. Lipbalsem is voor mij persoonlijk echt een musthave. Ik heb super droge lippen en tegenwoordig ga ik de deur bijna nooit uit zonder lipbalm.

2. Minizonnebrand crème is ook heel belangrijk. Je weet maar nooit wanneer de zon gaat schijnen en zo kun je je altijd even insmeren.

3. Als het echt warm is is deodorant ook niet te missen. Ik gebruik thuis altijd een stick of crème, maar voor in mijn handtas vind ik een mini spuitflacon fijn om even bij te sprayen.

4. Klein geld, altijd handig voor als je bij een toilet moet betalen :). Dit stop ik zelf altijd in het kleine ritsvakje van mijn tas.

5. Elastiekje, spreekt voor zich lijkt me!

6. Kijk, dit vind ik zelf echt heel handig. Ik neem altijd een pasjeshouder mee. Zo heb je heel handig overzicht over je pasjes.

7. Tic Tac voor een frisse adem.

8. Mijn mobiel, briefgeld zou je aan de achterkant in je telefoon kunnen doen. (Vergeet eventuele sleutels ook niet.)
9. En als laatste een zonnebril. Voor op een zonnige dag onmisbaar natuurlijk.

The Body Shop Shea lip butter

Etos Zonnespray factor 30

Dove Anti-Transpirant Deodorant Granaatappel en citroenverbena mini


Zenner elastiekje zonder metaal
Pasjeshouder KruidvatZonnebril hoes H&M, zonnebril Primark

Het minimale dat ik meeneem zijn mijn mobiel, sleutels en portemonnee. Dit zijn dus dingen die ik toevoeg en voor mij de ideale inhoud voor in een klein tasje.

Wat zeul jij allemaal mee in je tas?

1 opmerking:

  1. Handige dingetjes! Ik heb ook altijd standaard spulletjes die ik meeneem

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.