zondag 3 augustus 2014

Inspirerende quotes


Goeiemorgen, op het moment dat ik dit schrijf is het 3 juli dus daaruit blijkt wel dat ik aan het vooruit schrijven ben. Omdat ik ongeveer 10 nieuwe artikelen moet schrijven, vind ik het best moeilijk om aan onderwerpen te komen. Totdat ik op We Heart It aan het kijken was en ineens heel veel mooie quotes tegen kwam. Vandaag deel ik mijn favoriete quotes met jullie.

Mijn favoriete quoteBron foto's

4 opmerkingen:

 1. Mooie quotes! Mijn favoriete quotes zijn 'When nothing goes right, go left' en 'Your friends are like angels who lift you up when your wings have forgotten how to fly'. Alhoewel die laatste best heftig is, ik kan me er wel in vinden.
  Leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie quotes! Ik ben het met alle quotes even erg eens! Doe wat je gelukkig maakt, durf fouten te maken en geniet van het leven! :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik lees altijd graag zulke quotes! Sommige zitten echt vol waarheid en zijn dan toepasselijk op je eigen leven! Echt fijn! :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.