zondag 31 augustus 2014

Mijn lipstick houder


Vrijdag postte ik een inspiratie artikel waarin je verschillende opbergmethodes voor je stash kon zien. Nou heb ik zelf niet zoveel mooie opberg mogelijkheden, maar ik heb wel een lipstick houder. Vandaag wil ik jullie graag laten zien hoe ik deze heb ingedeeld.Nou, dit is mijn lipstick houder. Ik heb hem gekregen, dus ik weet het niet precies, maar volgens mij komt deze van de Blokker. Action heeft er ook een aantal en die zijn echt heel betaalbaar, even kijken dus als je daar naar op zoek bent.


Wat erin zit is zeker niet alles, maar wel een gedeelte van mijn collectie. Er zit niet echt een heel duidelijk systeem in, maar ik heb wel een aantal vaste merken. Rechts heb ik drie Babylips staan en daarboven drie verschillende Labello's. Verder zit er Catrice, Essence, Sephora, NYC, Glam, Teeez, Rimmel en Eyes Lips Face in.

Ik heb zelf ook nog zo'n make-up organizer waarin ik mijn every day make-up in bewaar en dat is echt heel handig en daarnaast ziet het er ook leuk uit. Ik vond het wel leuk om dit even met jullie te delen. Mocht je nog vragen hebben over een bepaald lipproduct of wil je namen weten, dan kun je altijd vragen stellen in de comments. 

3 opmerkingen:

  1. Leuk georganiseerd zo! En wat heb je een hoop lipsticks, als dit nog maar een deel is van je collectie:) x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg leuk georganiseerd! Ik hoop dat ik binnenkort ook mijn hele stash zo mooi kan organiseren, wanneer ik ga samenwonen met mijn vriend! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super handig om ze zo neer te zetten!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.