dinsdag 5 augustus 2014

Shoplog Frankrijk Parijs


Zoals jullie weten ben ik laatst twee weken in Frankrijk geweest, maar eerlijk gezegd waren er totaal geen winkels in de buurt. Gelukkig heb ik nog wel wat kunnen shoppen op de laatste dag bij Primark in Parijs en nog wat dingetjes bij een Franse supermarkt.


Laten we beginnen bij Primark Parijs. Ik moet zeggen, ik had hem veel groter verwacht. Hij heeft maar één verdieping en die in Nederland zijn over het algemeen groter. Wel heb ik het serieus nog nooit zo rustig gezien. Er was bijna niemand (we waren er rond 11.00 uur) en het was absoluut geen zooi. Perfectie dus!

Primark Print kimono €17,00


Het eerste en enige kledingstuk is een vest/kimono. Het zit er gewoon een beetje tussenin. Het is een veststofje, maar het model en de sliertjes (?) onderaan zijn typisch voor een kimono.

PS He Loves Me €2,50
  
Ik ben de laatste helemaal van de parfums en toen ik deze super schattige eau de toilette zag, kon ik hem niet laten liggen. Ik heb gekozen voor de geur 'He Loves Me'.

Montagne Jeunesse Cacao et Orange €1,35

Ik ben dol op Montagne Jeunesse en heb die uit Nederland bijna allemaal geprobeerd, maar deze kende ik nog niet. Volgens mij is deze ook niet in Nederland verkrijgbaar. Wat ik extra leuk vind, is dat het een self heating mask is en cacao en sinaasappel is natuurlijk altijd wel goed.


PS macaroon lip €1,50

Even serieus, hoe cute is dit. Macarons in lipgloss vorm en dan in verschillende kleuren. Ik koos voor de lichtroze, een vrij transparante kleur met glittertjes en een felroze die ook roze kleurt op je lippen.

Large Snake Wall €6,00

Dan kocht ik ook nog een portemonnee, die eigenlijk totaal niet mijn stijl is. Wel houd ik heel erg van goud en ik had echt een nieuwe nodig. Bij mijn oude was de rits al een tijdje stuk en mijn geld viel er regelmatig uit, niet zo handig dus.

3PK Invisible Tl €3,50

Ik had altijd wel enkelsokjes, maar Invisible Socks had ik nooit. Nu heb ik ze wel, maar ik ben nog niet heel enthousiast. Ik moet er even aan wennen denk ik.

Supermarché €2,00 per stuk

Ik ben helemaal gek op Labello, dus toen ik er twee tegen kwam die niet in Nederland te koop zijn kon ik me niet inhouden. Ik kocht Strawberry en Peach en natuurlijk is de perzik variant mijn favoriet. Ze zijn dus gewoon bij de supermark in Frankrijk te koop en ook nog voor een kleiner prijsje dan in Nederland

Als laatste nog drie dingetjes die ik afgelopen vrijdag gewoon in Nederland heb gekocht.

Etos €8,99

Mijn Victoria's Secret bodysplash is al over de helft en dus wilde ik er graag nog een maar dan in een andere geur. Ik nam Coconut Passion mee, ruikt goddelijk!

Etos €3,99

Kruidvat Essence CC cream natural van €4,00 voor €2,00

De tinted moisturizer die ik normaal gebruik is net iets te licht geworden en dus heb ik Essence CC cream gekocht. Ik heb hier heel veel goede reviews over gelezen, maar volgens mij gaat die uit het assortiment want ik betaalde er de helft van de prijs voor.


5 opmerkingen:

  1. Oh my god, die macaron-lipglossjes zijn zo cuteee! Heb je de geur 'Sensual Blush' van Victoria's Secret al een keer geprobeerd? Die ruikt echt heerlijk:)
    x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb Sensual Blush nog nooit geroken. Als ik hem zie zal ik eens gaan ruiken.

      Verwijderen
  2. Je hebt toch nog erg leuke dingen gekocht hoor! :-)
    Die macarons zien er super schattig uit! Hoe gebruik je die dan?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Aan de onderkant zit een opening. Als je het klepje aan de onderkant openmaakt kun je met je vinger het product eruit halen. Misschien dat er nog een review over komt, dan zal ik wel duidelijke foto's proberen te maken.

      Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.