zaterdag 25 oktober 2014

Aanwinsten Primark, Only, H&M


Ik heb weer een aantal kledingstukken aan mijn kast toegevoegd. Sommige dingen heb ik echt al een hele tijd maar ik vond het toch wel leuk om dit met jullie te delen, Als het goed is, is alles nog gewoon te koop. Ik ging langs Primark in Nijmegen, kocht bij Only iets met flinke korting en bij H&M haalde ik nog een ander item.



Deze blouse/trui kocht ik bij Primark. De trui en blouse zitten aan elkaar vast en het kraagje geeft een heel schattig effect. Ik weet niet meer precies hoeveel deze kostte, maar het zal rond de 12 euro geweest zijn.



Ik vond deze leuke sjaal voor 6 euro dus ik kan hem niet laten liggen. Tartan print is op dit moment nog steeds helemaal in en ik vond deze kleurencombinatie erg leuk.



Ik ben helemaal dol op deze print en inmiddels ben ik er achter hoe dit heet. Het heet pied-de-poule, omdat het lijkt op een hanenvoet. Nu weet ik dit dus, maar ik kon er maar niet opkomen. In ieder geval, je ziet deze print nu overal terug in de winkels en dan zat er ook nog eens een flinke korting op. Eerst kostte deze 40 euro en nu heb ik hem weten te scoren voor 17 euro.



Als allerlaatste kocht ik nog een  fluffy vestje/jasje. Ik vind hem heel schattig en hij is super warm voor aankomende winter.


Wat vinden jullie van mijn nieuwe aanwinsten?

6 opmerkingen:

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.