woensdag 15 oktober 2014

NYX Love in Paris - Merci Beaucoup


Sinds ik af en toe oogschaduw draag, ga ik me er ook steeds meer voor interesseren. Langzamerhand begon ik W7 In The nude, Essence All About Nude en MUA Undressed een beetje saai te vinden en dus was ik op zoek naar iets nieuws. Perzik en cranberry heb ik altijd al mooi gevonden, maar vind dat maar eens bij een budgetmerk. Totdat ik bij NYX dit prachtige pallete tegenkwam mét cranberry en perzik tinten.


Bij Douglas plaatste ik maandag rond 16.00 uur een bestelling en dinsdag om 14.00 uur had ik het in huis. De verzendkosten zijn gratis en extra leuk is dat je zelf twee gratis samples kan kiezen.


Bio Silk Therapy Lite 15 ml - gratis

Love Story Chloé eau de parfum 1.2 ml - gratis

De verpakking is heel schattig, maar wel iets kleiner dan verwacht. Je kunt hem met één hand vast houden, het is net iets groter (en dikker) dan een Essence All About... palette. Mooi formaat voor in je handtas, daarnaast weegt het ook nog eens niets.
Het palette is heel mooi glanzend zwart, maar een nadeel daaraan is dat je er snel vette vingers op ziet.Gelukkig maakt het strikje op de deksel alles goed, want daardoor ziet het er echt heel cute uit.Ja en dan de kleuren... Hier word je toch laaiend enthousiast van? Je kunt hier echt veel kanten mee op. Een heftige partylook zul je hier niet mee kunnen maken, maar een romantische roze look, paarse herfst look of een look met bruintinten wel.

SponsapplicatorDit zijn de swatches van alle negen kleuren. Afgezien van de eerste kleur zijn ze allemaal goed gepigmenteerd. 

1. Beige highlighter met shimmer
2. Bruin/brons met shimmer
3. Geel/goud, rosé goud met prachtige glitter
4. Matte bruin
5. Donkerbruin/plum met glans
6. Perzik/roze, tegen het matte aan
7. Donker grijs met shimmer
8. Mat, crème wit
9. Cranberry met glansMijn favoriete kleuren zijn ongetwijfeld nummer 3, 6 en 9. Dit zijn echt kleuren die je niet snel bij een budget palette zult vinden. De gouden rosé kleur heeft een prachtige shimmer en perzik en cranberry vind ik een hele mooie combinatie.

Het lijkt me wel duidelijk dat ik enthousiast ben en dat ik dit palette zeker aanraad. Ben je opzoek naar een palette voor iedere dag, maar met bijzondere tinten zoals cranberry en perzik dan zou ik zeker eens gaan kijken. Ook bijzonder, de matte kleuren zijn redelijk goed gepigmenteerd. 


NYX Love In Paris is te koop bij Douglas voor €11,99 of hier online, je betaalt geen verzendkosten.

6 opmerkingen:

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.