maandag 5 januari 2015

Stash: Maybelline Babylips


Lipbalsem is wat mij betreft onmisbaar. Ik heb er een in mijn etui en als ik wegga neem ik altijd vier dingen mee: portemonnee, sleutels, telefoon én een lipbalsem. Ik vind Maybelline Babylips heel erg leuk dus daarom laat ik ze vandaag zien.



Ik heb er inmiddels acht. Vijf van de 'gewone' collectie, twee van de 'Dr Rescue' lijn en één van de 'Electro' limited edition.


Dit zijn ze alle acht, van links naar rechts:
Intense Care, Hydrate, Cherry Me, Peach Kiss, Berry Bomb, Smoothig Sorbet, Berry Soft, Pink Punch.


Op bovenstaande foto is heel goed te zien welke ik het meest heb gebruikt. Van alle transparante balsems die ik heb (niet alleen van Babylips) gebruik ik de gele (Intense Care) het meest. Het is een hele subtiele amandel geur met een vleugje kers erin. De blauwe (Hydrate) zit in mijn school etui en ruikt naar basilicum en citroen. 

Van links naar rechts: Berry Soft, Smoothig Sorbet, Pink Punch, Peach Kiss, Cherry Me, Berry Bomb


Mijn favorieten getinte lipbalsems van Babylips zijn de rode (Cherry Me), de donkerroze (Smoothig Sorbet) en de paarse (Berry Bomb). Berry Bomb is de meest gewaagde kleur en draag ik vrijwel nooit naar school, maar is wel erg mooi. De roze (Pink Punch) is mijn minst gebruikte kleur maar dat komt omdat die mij echt niet staat.


Vraag jij mij nu drie namen van Babylips die je zou moeten kopen dan zou ik Berry Bomb, Intense Care en Cherry Me zeggen. Intense Care voor de verzorging, Cherry Me voor een subtiele kleur en Berry Bomb als je zin hebt in iets gewaagders.

Maybelline Babylips zijn te koop bij Kruidvat, Etos, DA drogist en DIO drogist.

Edit: Ik vind het persoonlijk de hele hype niet waard, maar ik vind ze wel erg leuk. Ze zijn niet heel bijzonder, maar ik vind ze allemaal stuk voor stuk lekker ruiken en daarnaast geven sommigen een heel mooi, subtiel tintje aan je lippen.

7 opmerkingen:

  1. Ik gebruik er 2 momenteel, de gele voor 's nachts en de blauwe voor overdag.. ik ben fan!
    Eefje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind ze persoonlijk niet zo verzorgd, heel jammer!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb enkel Pink Punch en gebruik deze echt niet graag! Ik snap niet waarom ze zo gehyped zijn. Degene die ik heb verzorgd echt niet goed en benadrukt juist velletjes! :(

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Pink Punch vind ik absoluut de minste, bij mij benadrukt die inderdaad ook velletjes.

      Verwijderen
  4. oh wow hele collectie
    ik heb er geen enkele, en ik hoef er ook geen
    ik snap de hype niet echt

    liefs
    Karlien

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wohow! Wat een collectie. Je hebt er echt veel zeg! Zou ik ook wel willen. Kom ik daar aan met mijn 1 babylips haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat heb je er veel! Erg leuk om te zien

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.