vrijdag 9 januari 2015

Tip: lekkere geurkaarsen


Ik ben dol op geurkaarsen en baal wel een beetje bij de gedachte dat wij geen Bath & Bodyworks in Nederland hebben. Gelukkig hoeft dat niet te betekenen dat wij helemaal geen lekkere kaarsen kunnen kopen. Wij hebben namelijk genoeg andere winkels waar je geurkaarsen kunt halen. Vandaag laat ik jullie vijf geurkaarsen zien van vijf verschillende merken/winkels.Een winkel waar je bijvoorbeeld heel gemakkelijk een kaarsje kunt kopen is Hema. Hema heeft naast een aantal geuren ook nog verschil in grootte. Zo heb ik in de geur Jasmine Freesia peer één groot formaat (te zien op de foto) en twee kleinere. 

Hema Candle Jasmine Freesia Pear 10x10 kost €3,50.


Van deze kaars heb ik er ook twee. Deze kaars heb ik een hele tijd geleden bij Kruidvat gekocht en is van het merk Airwick in de geur Lelie en Zijdezacht Satijn. Ik vind het design van de kaars heel mooi door de combinatie van het wit en roze. De kaars ruikt een beetje naar schone was, perfect voor de lente wat mij betreft.

Airwick Lelie en Zijdezacht Satijn is te koop bij Kruidvat voor €5,99.


Zoek je echt een goedkope kaars dan moet je bij Primark zijn. Primark heeft een heleboel kaarsen in verschillende geuren en maten waarvan ik Vanilla heb. Het is een vrij kleine kaars met een dop en ziet er heel schattig uit.

Primark Home Vanilla Scented Candle kost €1,00.


Ook Ikea heeft een boel geurkaarsen in hele bijzondere geuren. Zo hebben ze bijvoorbeeld 'make-up geurkaarsen'. De oranje die ik heb, is in de geur perzik en ruikt fris en fruitig. Je kunt de geurkaars doven door de deksel erop te doen.

Flärdfull Geurkaars in glas oranje is te koop bij Ikea en kost €2,49.


De vijfde is een kaars in de geur appel kaneel en komt als ik me niet vergis van de Action. Ik heb hem gekregen dus ik weet het niet zeker, maar volgens mij kost deze €1.05. Het is een hele warme, winterse geur.

Appel kaneel komt van Action en kost €1,05.

1 opmerking:

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.