woensdag 11 februari 2015

Essence like an unforgettable kiss - duo blush 01


Zaterdag is het weer vakantie én niet onbelangrijk voor veel mensen: Valentijnsdag. Ik heb zelf niet heel veel met Valentijnsdag, maar dat maakt de limited edition van Essence niet minder leuk. Vanaf half februari is de trend editie 'like an unforgettable kiss' te koop, waarvan ik de duo blush in de kleur 01 nothing but lovestoned gekocht heb.




Tweetal… de duo blush geeft je gezicht een subtiel vleugje kleur dankzij de twee perfect op elkaar afgestemde tinten. De combinaties van licht abrikoos met levendig perzik en rosé met roze zorgen voor frisblozende wangen. En de superleuke hartvormige verpakking is een echte eye-catcher! Verkrijgbaar in 01 nothing but lovestoned en 02 pink me.
Consumentenadviesprijs: € 3,99

In het persbericht staat dat de blush €3,99 kocht, maar ik heb er €3,39 voor betaald.



Misschien dat je hartvormige blushes wel kent van het merk Makeup Revolution. Essence heeft het dus best goed afgekeken, maar in deze zit maar 5.1 gram en dat is de helft minder dan Makeup Revolution. Ze zijn dus heel klein, maar dat maakt ze niet minder leuk.



De blushes zijn verkrijgbaar in twee kleuren. 01 is warm peach en 02 is koel roze, beide zonder glitter.


Links op de foto de lichte kleur, in het midden de donkere kleur en rechts beide kleuren door elkaar.

Ik vind het pigment van de blush helemaal niet tegenvallen, maar voor mij persoonlijk is het erg licht. Ik heb een vrije lichte huid, maar ik denk dat deze blush nog mooier uit komt als je écht een super lichte huid hebt.

Ik vind het idee van een hartvormige blush ontzettend schattig, zeker voor deze prijsklasse. Het pigment is voor een lichte blush prima, maar persoonlijk houd ik van iets donkerdere blushes. Heb je echt een hele lichte huid en houd je van subtiele blushes zonder glitters dan is dit iets voor jou.

Essence duo blush is verkrijgbaar van half februari tot maart 2015 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruivat in België.

4 opmerkingen:

  1. Ik vind het uiterlijk echt geweldig, maar ik denk dat hij voor mij ook te licht en te subtiel is!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuke kleurtjes
    maar idd heel subtiel
    voor mijn lichte huid zal dat wel gaan denk ik

    liefs
    Karlien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind deze er echt te schattig uitzien! :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.