woensdag 18 februari 2015

Mijn meest gebruikte budget kwasten


Make-up kwasten zijn ontzettend belangrijk als je je make-up goed en mooi aan wil brengen. Vandaag laat ik jullie daarom mijn meest gebruikte kwasten zien.

En dit zijn ze! Mijn meest gebruikte kwasten. Dit zijn zeker niet al mijn make-up kwasten, maar wel de meest gebruikte. Stuk voor stuk zijn het aanraders.Laat ik beginnen met kwasten van Ecotools. Ecotools is een merk dat o.a. te koop is bij DA en heeft echt fijne kwasten. Een lip penseeltje is niet iets wat je per se nodig hebt, maar wil je lipstick mooi aanbrengen dan kan het het wel makkelijker maken. Deze is erg fijn en werkt redelijk precies.


Nog een kwast van Ecotools, maar dan een platte oogschaduwkast. Als je een beginner bent zul je waarschijnlijk altijd een sponsapplicator gebruikt hebben, maar zo'n kwast met haartjes is echt fijner. Het werkt lekker, voelt zacht en het hoeft niet veel te kosten.


Dan over na een blushkwast. Er zijn ontzettend veel budget blushkwasten te koop, maar negen van de tien keer zijn ze te hard en te groot of te klein. Deze blushkwast van Ecotools is (en blijft) ontzettend zacht en brengt blush heel mooi natuurlijk aan. 


Bijna overal kun je budget blushkwasten vinden maar blendingkwasten is een heel ander verhaal. De enige budget blendingkwast die ik tot nu toe ben tegen gekomen is van Hema. Het is een prima kwast, maar heel zacht is die niet dus als jullie nog tips hebben.. Let me know!


Nog een platte oogschaduwkwast maar deze is inmiddels uit het Essence assortiment gehaald. Volgens mij is er wel een andere gelijksoortige voor in de plaats gekomen. Essence heeft echt hele goedkope kwasten dus daar kun je altijd een kijkje nemen.


Een creasekwast, nog zo'n make-up kwast die wat moeilijker te vinden is. Wil ik een ooglook maken dan is deze kwast onmisbaar. Met een platte kwast kom je moeilijk in de crease en de blendingkwast vind ik daarvoor net iets te groot. Exact deze creasekwast van Essence is volgens mij niet meer te koop, maar ook hiervoor zal een vervanger zijn.


De meeste mensen houden van enorm grote poederkwasten, maar ik houd persoonlijk iets meer van wat kleinere. Essence verkoopt echt veel zachte (!) gezichtskwasten waarvan dit er eentje van is. (Exact deze is niet meer te koop).


En als laatste de (echte) Beautyblender. De Beautyblender reken ik onder kwasten, maar eigenlijk is het een sponsje natuurlijk. Ik kan hier ontzettend veel over vertellen, maar ik denk dat je het gebruik van dit sponsje echt zelf moet ervaren voordat je snapt wat ik bedoel. Het geeft een heel mooi naturel resultaat en voelt ontzettend zacht aan.

En dat zijn mijn meest gebruikte make-up kwasten. Mocht je aanraders hebben wat betreft fijne budgetkwasten laat het dan weten in de comments!

2 opmerkingen:

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.