donderdag 26 februari 2015

Shoplog Primark februari 2015


En ik heb weer wat dingetjes gekocht. Afgelopen vrijdag ging ik bij mijn nichtje logeren en zij woont vrij dicht bij Nijmegen. Ik ben met het openbaar vervoer naar Nijmegen gegaan, even langs de Primark en Kruidvat geweest en van daaruit naar mijn nichtje. Ik heb niet super veel gekocht, maar wat mij betreft wel leuk om te laten zien.Goed, laat ik beginnen bij de Primark. Pyjamabroeken heb ik genoeg, maar pyjamashirts heb ik niet zoveel. Ik kocht daarom dit shirt voor €5,00. Ik voel me er een beetje een kleuter in, maar lekker zit het wel :).Ook kocht ik weer een goud, subtiel kettinkje. Het is een schattig veertje en aangezien deze maar €1,50 was, kon ik hem niet laten liggen.


Nog zoiets, enkelsokjes. Ik kocht een pak met zeven paar witte enkelsokjes. Niks bijzonders, maar wel nodig.


Ik had met mezelf afgesproken om geen vesten meer te kopen, aangezien de lente er aankomt. Nou, dat is mislukt. Ik heb nog nooit zo'n zacht vest gehad en ik vond de kleur zo mooi dat ik hem heb meegenomen voor €15,00


Eerlijk gezegd vind ik dit spiegeltje niet bepaalt mooi, maar ik heb het echt nodig. Ik draag lenzen en doe ze iedere dag in aan m'n bureau, dus dan is het handig als ik een klein spiegeltje heb liggen. Er valt alleen altijd een beetje lenzenvloeistof op m'n spiegeltje waardoor ze meestal na twee maanden uit elkaar vallen. Vandaar dat ik gewoon de goedkoopste pak die ik kan vinden. Deze kostte €0,50.

Afgelopen vrijdag lag er helaas nog niet veel van de voorjaarscollectie, vandaar dat ik niet heel veel gekocht heb. Geen zomerse items dus, maar wel dingen waar ik heel blij mee ben :).

6 opmerkingen:

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.