zondag 1 maart 2015

Make-up ladekastje - blush indeling


Omdat ik stash indelingen bij andere bloggers vaak erg leuk vind om te zien, leek het me leuk omdat vandaag ook te doen. Ik geef jullie een kijkje in de bovenste lade van mijn ladekastje. Er zitten niet alleen blushes in, maar ook een aantal bronzer en highlighters.Dit is mijn ladekastje. Ik heb hem gekocht bij Xenos, hij kostte ongeveer tien euro. In de bovenste lade zitten voornamelijk blushes, in de middelste oogschaduw en in de onderste bewaar ik nagellak.
Als je de lade opentrekt dan zie je drie bakjes. Ik weet het niet helemaal zeker, maar ik denk dat ze van Kruidvat zijn. Xenos heeft in ieder geval ook zulke bakjes, dus daar zou je ook kunnen kijken.In het linker  bakje bewaar ik mijn meest gebruikte blushes, in de middelste zit ook blush en in de rechter bewaar ik bronzer en highlighter. Omdat mijn ouders gescheiden zijn heb ik make-up verdeeld over twee huizen, dit is ongeveer de helft van wat ik aan blushes/bronzer/highlighter heb. Nou ben ik wel benieuwd: hoe heb jij je blushes ingedeeld? Laat het weten in de comments.

3 opmerkingen:

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.