vrijdag 6 maart 2015

Catrice Nude Purism - Pure Shimmer Highlighter


Een tijdje geleden kwam het persbericht van de limited editon van Catrice Nude Purism binnen. De eyecatcher van de collectie was zonder twijfel de highlighter. Toen ik dit product dan ook tegen kwam kon ik hem niet laten liggen.
Kijk nou hoe leuk dit eruit ziet! Als ik het niet zou weten, zou ik niet zeggen dat deze highlighter van het budgetmerk Catrice is. Er zit een 3D honinggraat patroontje in, er steken verschillende hoekjes uit.
Het is een beige, champagne kleurige tint. Ik denk dat dit een kleur is die vrijwel iedereen staat, het is namelijk een vrij neutrale kleur. Niet te warm, niet te koel maar ertussen in.  Er zitten verder ook geen grove glitters in, ideaal voor iedere dag zo lijkt me.
Mooie kleur toch? Ik vind het resultaat vrij subtiel, maar de glans is wel aanwezig. 


Ik meen het echt als ik zeg dat ik dit een mooie highlighter vind, maar ik denk dat ik hem toch niet heel vaak ga dragen. Ik weet dat ontzettend veel mensen heel erg van highlighter houden, maar als ik een blush draag met een mooie glans, vind ik een highlighter erbij niet per se nodig. Mocht jij wel van highlighter houden en een budget variant zoeken, dan zou ik zeker even kijken bij Kruidvat.

Catrice Nude Purism highlighter is in maart 2015 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België voor €4,59.

6 opmerkingen:

 1. Ik twijfel zo hard over deze! Ik vind hem er wel mooi uitzien en ook het resultaat valt niet tegen... Maar ergens overtuigd hij me ook niet volledig! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dat ie echt een prachtige glans heeft!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow! Mooie foto's heb je geschoten. Hij ziet er heel mooi uit. Ik vind de vorm ook heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind hem onwijs mooi, maar ik heb hem zelf niet gekocht... Had ik toch moeten doen!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.