donderdag 12 maart 2015

Rimmel 408 Peachella Nagellak by Rita Ora


Toen ik een vrijdag een rondje door de DA deed, omdat er 21% korting op alles was, zag ik de nieuwe Rimmel collectie van Rita Ora. In totaal zijn er negen nagellakken te koop, waarvan ik 408 Peachella heb.
De nagellakken van Rita Ora zijn te herkennen aan de bloemetjes op de dop. Dit lakje zou binnen 60 seconden droog moeten zijn en 10 dagen blijven zitten. Kijk mee naar de swatch.Mooie kleur toch? Ik vind deze kleur ontzettend mooi voor de lente. Heel fris en heel vrolijk. Op de foto draag ik twee laagjes, dus dat vind ik zeker een goed resultaat.Dat de nagellak tien dagen moet blijven zitten, vind ik apart, want dat haalt het bij verre na niet. De eerste dag kwam ik door zonder chips. Op de tweede dag was er op enkele nagels al een stukje uit. Op het einde van de derde dag vond ik het tijd om het eraf te halen, maar ik heb er ook nog heel dag vier mee gelopen (al kon dat eigenlijk niet meer). Normaal gesproken kan ik nagellak twee dagen op mijn nagels houden.Ik vind het een hele mooie, goed dekkende kleur, maar hij blijft geen tien dagen zitten en is ook niet binnen 60 seconden droog. Nou vind ik dat ook meer dan normaal, maar ik vind wel dat ik dat er bij moet vermelden. Dus een mooie, frisse, goed dekkende kleur. Maar Rimmel komt haar beloftes niet na.

Rimmel Rita Ora Nagellak is te koop bij de drogist voor €3,99.


Beauty by Diede Instagram foto's

5 opmerkingen:

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.