zondag 15 maart 2015

Kleding wishlist - voorjaar basics


Volgens mij ben ik nog nooit zo saai geweest op het gebied van kleding, maar ik ga deze keer op zoek naar goede basics. 


1. Schoenen
Ik loop nu al ontzettend lang op dezelfde schoenen en ik vind het tijd voor iets nieuws. Omdat ik schoenen met alles wil kunnen combineren, ga ik voor zwart/wit. Bijna iedereen loopt erop, maar ik vind witte All Stars gewoon ontzettend leuk en die zwarte vind ik ook wel mooi.

2. Jurkjes
Je ziet mij zelden in een jurkje lopen, maar als het echt warm is, vind ik het misschien toch wel leuk voor school. Ik ga opzoek naar jurkjes mét een mouwtje.

3. Jas
Vorige lente droeg ik een babyblauw nep leren jasje, maar dat is zo'n moeilijke kleur om te combineren. Vandaar dat ik nu voor zwart ga. Misschien saai, maar wel handig om in je kast te hebben.

4. Broek
En als laatste een goede broek. Broeken zijn ontzettend moeilijk voor mij om te kopen, ze zijn namelijk altijd te kort. Vandaar dat ik mijn zoektocht voort zet, opzoek naar een lange, lichte highwaisted broek!

Alle kleding op bovenstaande foto komt van H&M, Loavies of Forever 21 (afgezien van de All Stars).

2 opmerkingen:

  1. Leuke items! Ik wil ook nog wat mooie en fijne basics hebben! De zwarte sneakers heb ik trouwens van Loavies, heerlijke schoenen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik zit er echt over te denken om ze bij Loavies te bestellen. Vallen de maten gewoon normaal?

      Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.