dinsdag 24 februari 2015

Kruidvat bodymilk spray - aloe vera


Al meer dan een jaar geleden werden we met z'n allen bijna dood gegooid met reclames van Vaseline Spray & Go. Een ontzettend goed product wat mij betreft maar helaas best wel prijzig. Gelukkig komt Kruidvat nu met een goedkopere variant: Kruidvat bodymilk spray aloe vera. Ik heb hem getest!Hydrateer je huid snel en eenvoudig met deze Kruidvat Aloë Vera Bodymilk Spray. Na het sprayen wordt de bodymilk direct door je huid opgenomen. Je huid voelt heerlijk zacht aan.Er zit geen dop op die je kan kwijtraken, maar het is een soort draai systeem. Je kunt het bovenste deel draaien waardoor de fles wordt afgesloten. In de fles zit 190 ml. De verpakking voelt stevig aan, alleen ik zag net dat er al een klein deukje in zit. Hoe dat komt? Geen idee, maar hij zit er.


Zo'n lichte spray is ideaal voor in de zomer. Het is niet enorm voedend, maar hydrateert wel en trekt echt snel in. Ik vind het persoonlijk heel makkelijk om te gebruiken voor het zelfbruinen. Je sprayt je benen in, smeer het uit, wacht even en vijf minuten later kun je aan de slag met je zelfbruiner.Op bovenstaande foto lijkt het een beetje alsof het product niet goed verdeeld, maar als je de bus iets verder van je lichaam afhoudt dan ontstaat er een mooie nevel. Op onderstaande foto is goed te zien dat het product heel dun en licht is.


Ik was al fan van Vaseline Spray & Go en ook deze van Kruidvat vind ik erg fijn. Heerlijk gezegd merk ik vrij weinig verschil, terwijl het qua prijs toch wel degelijk scheelt. Die van Vaseline kost namelijk €6,89 terwijl deze maar €3,29 kost. Inslaan zou ik zeggen!

Kruidvat aloe vera bodymilk spray is te koop bij Kruidvat voor €3,29.

2 opmerkingen:

  1. M'n moeder had deze gister gekocht. Ik vind hem zelf erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er een fijn product uit! En inderdaad een pak beter betaalbaar dan die van Vaseline. Goede budget tip :D

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.