maandag 6 april 2015

Ananassen, Koper & Mason Jars


Hema doet ontzettend haar best om mee te gaan met de trends. De beautyproducten worden steeds beter, maar ze krijgen ook steeds meer leuke interieur artikelen. Vandaag wil ik jullie een aantal dingen laten zien die wat mij betreft zeker de moeite waard zijn. Ik zeg alvast deze woorden: ananassen, koper én mason jars.
Eén van de opvallendste interieurtrend is wat mij betreft de kleur koper. Sinds kort vind ik koper een ontzettend mooie kleur en daarom nam ik dit mandje mee voor €4,00. Eerlijk gezegd wist ik zo 1,2,3 niet wat ik erin moest doen dus daarom heb ik er maar even een kaars ingezet.Ook heeft Hema hele leuke kaarsen in de vorm van ananassen. Ik kocht dit 2-pak (€3,00) voor een vriendin, maar ze hebben ook nog grotere ananas kaarsen. Erg leuk!


Hema noemt dit een coctailpot en ook deze nam ik mee voor een vriendin. Het kost €2,00 per stuk.


  
En als laatste kocht ik dit nog voor mezelf, een 'jar for everything'. Ook hierbij weet ik eerlijk gezegd nog niet wat ik erin ga doen, maar ik vond hem zo ontzettend leuk en hij komt waarschijnlijk wel een keer van pas. Daarom heb ik hem meegenomen voor €2,50.


Hema heeft serieus nog veel meer leuke woondecoraties. Ik zou echt een keer een kijkje nemen op de interieurafdeling want je zult je verbazen over hoeveel leuks ze hebben.

4 opmerkingen:

 1. Ik vind dat koper zo mooi, zeker in een wit interieur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat super leuk dat ze mason jars verkopen! Daar ben ik al zooo lang naar op zoek, bedankt voor de tip!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oooh wat een leuke spulletjes

  liefs
  karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.