donderdag 2 april 2015

Ik ben bezig met meer water drinken


Omdat het echt ontzettend belangrijk is. Ik vind het best moeilijk om aan te voelen wanneer ik moet drinken. Als ik moet eten dan voel ik dat heel snel, maar mijn lichaam geeft zelden aan dat het moet drinken. Ik heb heel lang maar één liter per dag gedronken, maar ongeveer twee weken geleden is de knop omgegaan. Ik wil meer (water) gaan drinken en dat doe ik met behulp van een app. 


Een van de redenen waarom ik meer probeer te drinken is dat het bijvoorbeeld hoofdpijn tegen kan gaan. Ook kan het helpen bij een mooiere huid en kan het zorgen voor meer energie. Het proberen waard lijkt me toch.Omdat ik van mezelf weet dat ik vergeet om te drinken, heb ik daarom maar een app gedownload. Je geeft je gewicht aan en de app laat weten hoeveel je ongeveer per dag "moet" drinken. Om het uur krijg je een melding met 'geef je lichaam water'. Natuurlijk kun je de melding gewoon negeren of hem bijvoorbeeld snoozen. Iedere keer als je iets drinkt geef je aan dat je iets hebt gedronken en hoeveel. Het pijltje laat zien hoever je ongeveer moet zijn. Zoals je op onderstaande foto ziet, loop ik regelmatig achter.


Heb je je doel voor de dag gehaald dan komt dit in beeld:Ik vind dit zeker een handige app! Voor mij helpt het best goed om me te herinneren dat ik moet drinken. 1848 milliliter zou volgens deze app goed voor mij zijn, maar er zijn ook dagen dat ik de 1300 milliliter net haal. Alsnog is dat natuurlijk een hele verbetering, aangezien ik hiervoor 1000 ml per dag dronk.

4 opmerkingen:

  1. Handige tip! Zelf drink ik al meer dan genoeg water omdat ik merk dat het echt een enorm verschil maakt. Ik voel me veel beter in mijn vel en mijn nagels en haar gaan er sneller en sterker door groeien. Alleen maar voordelen dus! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah wat handig dit! Snel even die app downloaden:)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoe heet de app? Ik weet niet of ik er overheen lees, maar ik kan het niet vinden haha.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.