maandag 30 maart 2015

Hema Soft Matt Lipbalm - 02Toen ik afgelopen vrijdag voor een shirt (wat ik uiteindelijk niet gekocht heb) naar de Hema ging, kwam ik de Soft Matt Lipbalms tegen. Acht intense kleuren, met een hele mooie matte finish zonder uit te drogen.


De verpakking van de lipbalm vind ik oké. Typisch Hema, zonder al teveel poespas en gelukkig niet te kinderlijk. De stick zelf is zwart en de dop en het draaigedeelte hebben de kleur van het product zelf.Er zijn dus acht kleuren te koop die allemaal €3,50 per stuk kosten. De tinten variëren van koraal tot rood en van roze tot perzik. Ik koos voor een kleur die ik nog niet eerder heb gezien: een kleur die tussen rood en roze inzit.


Met het draaisysteem draai je de stick omhoog, waarna je het product heel precies aan kunt brengen. Je zou niet zeggen dat dit een lipbalm is, want het pigment is echt fantastisch. Wat ik best bijzonder vind, is de matte finish maar ondertussen zit het wel comfortabel. 


Ja, ik ben echt heel erg te spreken over dit product. Het pigment is geweldig, de kleur vind ik uniek maar toch draagbaar en het zit best comfortabel. Het enige minpuntje dat ik kan bedenken, is dat het velletjes benadrukt, maar dat heb je bij bijna alle matte producten.

Hema Soft Matt Lipbalm is te koop bij €3,50 bij Hema natuurlijk.


3 opmerkingen:

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.