maandag 23 maart 2015

Wist je dat ik iedere dag een foto op Instagram plaats?


En of ik dat doe. Omdat ik de laatste tijd wat minder tijd heb om hele artikelen te typen, vind ik het wel zo leuk om een (beauty gerelateerde) foto te plaatsen. Blogspots schrijven is best veel werk, maar een foto met een klein tekstje erbij is iets makkelijker gedaan. Ik zou het super leuk vinden als je me zou willen volgen. @beautybydiede

Instagram beauty by Diede


Ik plaats (bijna) iedere dag een foto op het account van mijn blog. Hierbij moet je denken aan nails of the day, interieur, eten of een beauty foto. Soms komt er ook een interessante aanbieding voorbij, een preview van een nieuwe Essence of Catrice limited editon, een tip of een mini shoplogje.

Ik doe ontzettend mijn best om zo vaak mogelijk een artikel op mijn blog te krijgen, maar soms heb ik gewoon even geen zin, inspiratie, of tijd en dan is Instagram ideaal om even snel iets te plaatsen.

Bedankt voor het lezen en volg jij beauty by Diede al op Instagram?

1 opmerking:

Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat. Woordverificatie is niet nodig en anoniem een berichtje achter laten kan ook. Als je een vraag hebt, probeer ik die zo goed mogelijk te beantwoorden.